Dănuț Coman, tot mai curtat de CFR Cluj și tot mai aproape de plecarea de la FC Hermannstadt. Patronul campioanei României insistă pentru el și i-a pregătit un rol clar

Răzvan STÎNGĂ 30 Nov. 2021, 17:30 Liga 2
Dănuț Coman, tot mai curtat de CFR Cluj și tot mai aproape de plecarea de la FC Hermannstadt. Patronul campioanei României insistă pentru el și i-a pregătit un rol clar

Plecarea lui Dănuț Coman de la FC Hermannstadt se poate produce în această iarnă, poate chiar după ultima etapă din 2021 a Ligii a 2-a. Președintele sibienilor este curtat intens de campioana României, CFR Cluj, care este interesată de el de mai mult timp.

Dănuț Coman, tot mai dorit de CFR Cluj. Patronul campioanei îl vrea șef pe latura sportivă 

Chiar dacă fostul portar al Rapidului a recunoscut public că formația din Liga 1 insistă din nou pentru aducerea sa, după ce în primă fază a spus nu, din declarațiile făcute și în trecut, nu ar fi prea supărat nici dacă ar continua la FC Hermannstadt. A avut mână liberă din partea patronilor, iar toată strategia de acum este rodul muncii sale de la venire, din vară.

Potrivit Știri de Cluj, patronul clujenilor, Neluțu Varga, vrea neapărat să îl aducă la formația sa pe Dănuț Coman și i-a pregătit un rol clar, urmând să gestioneze totul pe partea sportivă, deși la primele runde de negocieri, de lunile trecute, se vorbea de postul de președinte. Acesta a fost însă ocupat între timp de fostul arbitru Cristian Balaj.

Dănuț Coman, deschis unei astfel de mutări: ”Așa e fotbalul! Echipa e a Sibiului, e a oamenilor de acolo”

Oricum, posibila trecere la CFR Cluj este un miraj mare pentru Dănuț Coman. Declarația fostului portar la începutul lunii noiembrie spune totul:

Sunt discuții cu CFR Cluj (…). Deocamdată, suntem în grafic (n.r. – la Hermannstadt), suntem pe locul doi (…). Va fi greu să ne îndeplinim obiectivul, dar cred că tărie că o putem face. Dacă toți, patron, suporteri, vor fi alături de noi, atunci această echipă va juca în prima ligă la anul.

Echipa nu e a mea… azi sunt, mâine nu mai sunt. Așa e fotbalul! Echipa e a Sibiului, e a oamenilor de acolo. Meritele din momentul de față le au patronii, care au decis să reinvestească. Sunt de apreciat că vor să lupte pentru a promova”.

Dănuț Coman are și pentru ce să rămână, FC Hermannstadt e una din favoritele la promovare 

După 15 etape scurse din sezonul regular de Liga 2, FC Hermannstadt este pe locul 2 în clasament, cu 34 de puncte, în timp ce liderul Petrolul are 39 de puncte. Ecartul dintre cele două s-a micșorat chiar în această rundă, când cele două au jucat meci direct, iar sibienii au învins, pe teren propriu, cu 1-0.

Însă, etapa poate fi terminată de FC Hermannstadt pe locul 3, dacă ”U” Cluj va învinge, acasă, Astra. Sibienii și clujenii sunt despărțiți de un singur punct.

Etapa a 16-a, utima a Ligii a 2-a din acest an, programează pentru FC Hermannstadt un duel pe terenul Concordiei Chiajna, locul 4 cu 31 de puncte.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/danut-coman-cuvinte-de-lauda-pentru-jucatori-si-staff-dupa-victoria-cu-liderul-petrolul-merita-toate-aprecierile-19211729

https://liga2.prosport.ro/seria-1/seful-clubului-poli-iasi-a-facut-anuntul-in-privinta-continuarii-sau-nu-cu-antrenorul-costel-enache-in-privinta-sa-nu-mai-conteaza-rezultatul-ultimului-meci-din-2021-19212272

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vesti-teribile-pentru-unirea-slobozia-doi-fotbalisti-importanti-sanse-aproape-zero-sa-mai-joace-in-acest-campionat-adrian-mihalcea-practic-e-terminat-sezonul-pentru-ei-19212243

https://liga2.prosport.ro/seria-1/as47-a-reactionat-dupa-esecul-stelei-la-timisoara-si-dezordinea-lasata-in-vestiar-am-fi-vrut-ca-jucatorii-nostri-sa-isi-arate-nervii-si-energia-pe-teren-dar-au-facut-o-rusinos-doar-in-ves-19212223

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 30 Nov. 2021, 17:30 Liga 2
Pe aceeași temă