Dănuț Coman confirmă negocierile cu CFR Cluj! FC Hermannstadt riscă să rămână fără președinte: ”Echipa nu e a mea, azi sunt, mâine nu mai sunt. Așa e fotbalul! Echipa e a Sibiului, a oamenilor de acolo”

Răzvan STÎNGĂ 03 Nov. 2021, 17:05 Liga 2
Dănuț Coman confirmă negocierile cu CFR Cluj! FC Hermannstadt riscă să rămână fără președinte: ”Echipa nu e a mea, azi sunt, mâine nu mai sunt. Așa e fotbalul! Echipa e a Sibiului, a oamenilor de acolo”

Posibilitatea ca Dănuț Coman să meargă la CFR Cluj a revenit în actualitate. Totul a fost confirmat chiar de fostul portar, actual președinte al echipei FC Hermannstadt. A recunoscut că este în discuții cu campioana României, pentru ocuparea unui post de conducere.

Dacă în septembrie se vorbea ca Dănuț Coman să ajungă la CFR Cluj pe poziția de președinte, acum, dacă discuțiile se vor materializa, va merge din altă postură, întrucât următorul președinte al ardelenilor va fi, în foarte mare măsură, fostul arbitru Cristian Balaj. De altfel, acesta și-a dat demisia din poziția de conducere a Agenției Naționale Antidoping.

Dănuț Coman, în negocieri cu CFR Cluj! 

FC Hermannstadt este în grafic în ceea ce privește promovarea în Liga 1 la finalul sezonului acesta de Liga 2, fiind pe locul 2 după 12 etape, la cinci puncte de liderul Petrolul, dar poate că discuțiile lui Coman cu CFR Cluj au la bază și momentul prin care trece clubul. Anume, formația sibiană a solicitat intrarea în insolvență, astfel că situația financiară nu e cea mai bună.

Sunt discuții cu CFR Cluj, dar avem un meci mult prea important sâmbătă (n.r. – cu Steaua) pentru a mă gândi la altceva. Mă gândesc doar la acest meci.

Deocamdată, suntem în grafic (n.r. – la Hermannstadt), suntem pe locul doi. Avem un meci extrem de greu sâmbătă. Va fi greu să ne îndeplinim obiectivul, dar cred că tărie că o putem face. Dacă toți, patron, suporteri, vor fi alături de noi, atunci această echipă va juca în prima ligă la anul.

Echipa nu e a mea… azi sunt, mâine nu mai sunt. Așa e fotbalul! Echipa e a Sibiului, e a oamenilor de acolo. Meritele din momentul de față le au patronii, care au decis să reinvestească. Sunt de apreciat că vor să lupte pentru a promova”, a spus Dănuț Coman, la Digi Sport.

Dănuț Coman, la sfârșitul lui octombrie: ”Îmi doresc foarte mult să promovez” 

Nimic nu ducea cu gândul la faptul că Dănuț Coman ar putea pleca de la FC Hermannstadt atât de repede, la doar câteva luni distanță de la venire și, mai ales, după ce discuțiile cu CFR Cluj de prima dată au picat. La acel moment se specula pe seama faptului că negocierile nu s-au concretizat pentru că Dănuț Coman are o clauză specială în contract, prin care trebuie să plătească o sumă destul de mare de bani pentru a se ”elibera”.

Îmi doresc să câștig fiecare meci pe care-l joc, indiferent de competiție. Suntem angrenați în două competiții diferite, ambele sunt importante, îmi doresc foarte mult să promovez, la fel de mult îmi doresc să câștig și Cupa României, știu ce înseamnă acest trofeu, jucătorii la fel, au fost în finala Cupei României, au demonstrat că au valoare…

Sper ca și anul acesta să ne îndeplinim aceste două obiective”, afirma Coman la finalul lunii trecute, înainte ca FC Hermannstadt să fie eliminată din Cupa României de ACSO Filiași.

FC Hermannstadt, singura echipă din Liga 2 fără înfrângere 

Așadar, după 12 etape scurse din Liga 2, FC Hermannstadt este pe locul 2 în clasament, cu 28 de puncte, în timp ce liderul Petrolul are 33 de puncte. Sibienii ies în evidență și cu o performanță cu care nu se mai poate lăuda vreo altă formație din divizia a doua acum. Sunt singura echipă fără înfrângere.

Partida cu Steaua, din etapa a 13-a, din deplasare, este programată sâmbătă de la ora 15:00 și va fi în format live-text pe Liga2.ro.

Foto: Valentin Macrea/ Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/clubul-poli-iasi-bun-de-plata-dupa-ce-a-pierdut-procesul-cu-tibor-selymes-datoria-care-trebuie-stinsa-imediat-si-reactia-lui-briaur-19208553

https://liga2.prosport.ro/seria-1/romania-u20-cu-sapte-fotbalisti-din-liga-2-la-urmatoarea-actiune-cs-comunal-selimbar-trimite-doi-jucatori-pentru-amicalele-cu-selectionatele-similare-ale-poloniei-si-italiei-19208544

https://liga2.prosport.ro/liga-3/unirea-alba-iulia-e-din-nou-intr-o-situatie-disperata-clubul-emblema-al-albei-e-asaltat-de-memorii-si-sperantele-de-salvare-tin-de-un-miracol-19208541

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-mutu-a-luat-in-calcul-sa-se-retraga-dupa-gafa-care-i-a-adus-brasovului-infrangerea-cu-fc-hermannstadt-modul-in-care-antrenorul-santa-ii-reda-increderea-portarului-si-situatia-medicala-a-lui-le-19208529

 

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 03 Nov. 2021, 17:05 Liga 2
Pe aceeași temă