Danezii, șocați de relația italianului Nicolo Napoli cu echipa lui Adrian Mititelu, ”FC U” Craiova: ”Dacă ar fi pisică, ar mai avea două vieți”

Autor: Robert ZANFIR Publicat: 15 Oct. 2020, 20:16 Liga 2
Danezii, șocați de relația italianului Nicolo Napoli cu echipa lui Adrian Mititelu, ”FC U” Craiova: ”Dacă ar fi pisică, ar mai avea două vieți”

”FC U” Craiova a ajuns subiect de presă tocmai în Danemarca. Nordicii au aflat despre relația cu năbădăi dintre echipa lui Adrian Mititelu și Nicolo Napoli (58 de ani). Italianul a fost îndepărtat pentru a șaptea oară de la cârma trupei oltene.

Nicolo Napoli este comparat cu o pisică după ce a plecat pentru a șaptea oară de la o echipă finanțată de Adrian Mititelu. Culmea, italianul a fost pus pe liber după o victorie cu 5-0 cu Rapid, una dintre contracandidatele la promovare.

Mai mult de atât, ”FC U” Craiova este lider în Liga 2, cu 17 puncte după șapte partide, cu trei mai mult decât următoarele trei clasate, ”U” Cluj, Metaloglobus și Rapid.

Danezii, șocați de relația italianului Napoli cu echipa lui Mititelu: „Dacă ar fi pisică, ar mai avea două vieți”

Publicația Ekstra Bladet, din Copenhaga, s-a amuzat pe seama relației dintre Nicolo Napoli și U Craiova 1948 SA. „Dacă Nicolo Napoli ar fi o pisică, ar mai avea doar două vieți”, scriu jurnaliștii nordici, citați de DigiSport, în deschiderea articolului intitulat „Concediat pentru a șaptea oară. De același club”.

„Fostul apărător de la Juventus are o serie extraordinară în cariera de antrenor. A fost demis din funcția de antrenor a clubului FC U Craiova. E a șaptea oară.

Napoli a primit postul de antrenor al Craiovei în 2004, pentru prima dată. A fost concediat în același an. În 2007, a revenit la club și a fost concediat ulterior în 2009. În 2011, a mai primit o șansă la funcția de antrenor, dar totul s-a încheiat cu o demitere, în același an.

Spre surpriza tuturor, Nicolo Napoli s-a întors ca antrenor în 2013. Nici de data asta nu a fost un dans pe trandafiri roșii, pentru că în 2014 a fost dat afară iar. Dar nu s-a săturat. Nu, nu. În 2017, Nicolo preia funcția de director tehnic a clubului din România, dar nu poate să țină nici de această slujbă. E dat afară în 2018.

Dar nu se termină nici aici. Craiova a angajat din nou vechea sa cunoștință, tot în 2018, însă a durat doar până în 2019, când a fost concediat iarăși. Cu riscul de a ne repeta, Nicolo Napoli a primit cel de-al șaptelea mandat la începutul anului 2020, însă acum clubul a anunțat că a încheiat colaborarea cu el”, au scris ziariștii de la Ekstra Bladet.

Cine ar putea să ia locul lui Nicolo Napoli la ”FC U” Craiova

”FC U” Craiova a rămas fără antrenor, după ce italianul Nicolo Napoli a fost demis de pe banca formației din Liga 2. ProSport a aflat cele trei nume care ar putea să vină la cârma echipei patronate de Adrian Mititelu.

Sursele ProSport susțin că Mircea Rednic (58 de ani), Ionuț Badea (44 de ani) și chiar fostul antrenor al oltenilor, Eugen Trică (44 de ani), ar putea să vină la U Craiova 1948 SA în locul lui Nicolo Napoli.

Până la o numire, interimatul este asigurat de preparatorul fizic Dan Vasilică.

Autor: Robert ZANFIR Publicat: 15 Oct. 2020, 20:16 Liga 2
Pe aceeași temă