Dan Alexa nu cedează după debutul cu eșec la CS Tunari, contra Chindiei. ”Incredibil, am ratat 11 ocazii mari! Un portar de SuperLigă a făcut diferența”

Adi MARICA 01 Apr. 2024, 21:45 Liga 2

Dan Alexa a debutat cu o înfrângere la revenirea în Liga 2, pe banca echipei CS Tunari, scor 2-3 pe teren propriu, la baza FRF de la Buftea, în prima etapă a play-out-ului Ligii 2, ediția 2023-2024.

Ivan Pesic, în minutul 4, și Ante Zivkovic, în două rânduri, în minutele 44 și 73, au înscris pentru Chindia, iar autogolul lui Hysen Memolla, în minutul 29, și reușita lui Adrian Petre, în minutul 61, au egalat în două rânduri pentru CS Tunari.

Dan Alexa a debutat cu eșec ca antrenor la CS Tunari: ”Iustin Popescu a făcut diferența!”

Alexa a fost exasperat de ratările jucătorilor săi și consideră că doar forma de zile mari a portarului Chindiei a dus la acest rezultat, un eșec pentru noua sa echipă, CS Tunari.

”Este incredibil ce s-a întâmplat în meciul cu Chindia, în care am ratat 11 ocazii mari. Iustin Popescu, un portar de SuperLigă, a făcut diferența în acest meci cu paradele sale. Nu am multe lucruri să le reproșez jucătorilor mei după acest meci, doar că trebuie să fim mai inspirați la finalizare. Pentru a obține puncte ai nevoie și de șansă, iar în acest joc norocul le-a surâs oaspeților”, a spus Dan Alexa pentru Liga2.ro.

CS Tunari, în eșecul cu Chindia: Isvoranu – Wiktorski, Mih. Leca, Al. Sima (Giafer 25′, Dr. Gheorghe 74′), Plumbuitu, Bobea, Vas. Constantin (Mih. Ene 74′), P. Mitrică ( Borcea 84′), Sin, Ivanovski (cpt.), Trică (Ad. Petre 46′). Rezerve neutilizate: Mărgărit – Barfă, L. Ion, Melniciuc.

Alexa nu cedează: „Chiar îmi dă speranțe”

Antrenorul Tunariului spune că jocul echipei îi dă speranțe pentru finalul sezonului, unul în care mai are de disputat cinci meciuri.

”Jocul bun cu Chindia chiar îmi dă speranțe pentru acest play-out. Timpul e scurt, iar noi avem mare, mare nevoie de puncte. Mergem la Slatina cu încredere că putem câștiga”, a mai spus Alexa.

Diego Longo și Dan Alexa au relație excelentă din perioada în care Alexa era fotbalistul Rapidului, iar italianul era ”secundul” lui Răzvan Lucescu la trupa din Giulești: ”Îmi pare rău, pentru că, sincer, Dan a fost jucătorul meu, împreună cu Fane Grigorie, și este un super-băiat. Dar sunt sigur, se vede munca lui, chiar dacă a trecut puțin timp, că va face lucruri bune, va scoate rezultate și asta chiar îi urez”, a comentat antrenorul italian faptul că a câștigat împotriva noii echipe a lui Alexa. ”Cu Diogo Longo am o relație excelentă din perioada Rapid. Ne leagă multe momente frumoase”, a spus și Alexa.

CS Tunari joacă la Slatina în etapa a 2-a a play-out-ului Ligii 2

CS Tunari ocupă locul 6 din 7 în Grupa B a play-out-ului Ligii 2, poziție retrogradabilă, cu 16 puncte.

Ilfovenii care își desfășoară meciurile de acasă, începând din acest an, la baza FRF de la Buftea, sunt în acest moment la șapte puncte de Viitorul Pandurii Târgu Jiu, prima formația aflată deasupra sa, pe loc care asigură menținerea. Acestea vor avea meciul direct în etapa 5. Față de gorjeni, ilfovenii au și dezavantajul primului criteriu de departajare, în situația în care vor fi la egalitate la finalul play-out-ului.

În etapa 2, CS Tunari joacă sâmbătă, de la ora 11:00, în deplasare la CSM Slatina, clasată pe locul 4, cu 25 de puncte.

Foto: Alin Marinescu / Chindia Târgoviște

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-lui-diego-longo-dupa-cs-tunari-chindia-2-3-19304606

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-etapa-1-play-out-liga-2-19304303

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cand-revine-cs-tunari-pe-terenul-din-localitate-19304185

Adi MARICA 01 Apr. 2024, 21:45 Liga 2
Pe aceeași temă