Lucrările de la stadion continuă, iar CS Tunari va juca și în play-out departe de casă. Când revine în localitate

Andrei PASCU 29 Mar. 2024, 14:33 Liga 2
Lucrările de la stadion continuă, iar CS Tunari va juca și în play-out departe de casă. Când revine în localitate

CS Tunari a fost și este nevoită să plece de acasă pentru disputarea ultimelor meciuri din sezonul regular și ultimele etape din play-out. În continuare sunt lucrări la arena din Tunari, iar revenirea poate avea loc la începutul sezonului următor, 2024/ 2025.

Gruparea nou-promovată în Liga 2 a fost nevoită să plece din localitate pentru ultimele meciuri din actuala stagiune regulară, pentru cele programate pe teren propriu, dar partidele din play-out vor fi jucate, ca și până acum, în 2024, la Buftea.

CS Tunari revine din sezonul următor pe terenul din localitate

CS Tunari a avut mari probleme cu suprafața de joc, iar din acest motiv conducerea a decis să o schimbe, dar s-a hotărât și instalarea unei nocturne! Și alte lucrări de infrastructură au loc, după cum a declarat președintele clubului, Lucian Costache, în dialogul cu reporterul Liga2.ro.

Astfel, deși Ștefan Odoroabă, fostul antrenor al Tunariului, declara că e posibil ca echipa să joace doar câteva meciuri din acest sezon la Buftea, mai nou conducerea a transmis că ultimele runde din acest campionat se vor juca tot departe de Tunari.

Trei meciuri va mai disputa CS Tunari la Buftea

Până acum, confruntările cu Unirea Dej și CSC Șelimbăr au fost jucate de CS Tunari la Centrul Național de Fotbal Buftea. Vor urma cele din Grupa B a play-out-ului Ligii 2, cu Chindia Târgoviște (etapa 1), Concordia Chiajna (etapa 4) și Steaua (etapa 6).

Stadionul e în continuare în lucrări, e o investiție mare și un proces amplu. Noi sperăm să rămânem în Liga 2 și până la începerea campionatului următor să revenim acasă.

Se schimbă tot, de la drenaj, până la sistemul de irigație, tribune, se vor schimba multe la stadion. Trebuie să terminăm celelalte părți ale renovărilor, nu doar cele de gazon. Tribune, garduri, delimitatoare, sunt multe lucruri pe care trebuie să le schimbăm.

Preconizăm că din sezonul următor vom juca acasă, sperăm să fie tot în Liga 2. Ultimele trei meciuri din acest sezon sperăm să le jucăm tot la Buftea, ca până acum”, a spus Lucian Costache pentru Liga2.ro.

Penultimul loc ocupat de echipa lui Dan Alexa în Grupa B a play-out-ului

Locul 6 îl ocupă CS Tunari în Grupa B a play-out-ului Ligii 2, cu 16 puncte, iar în prima rundă din grupa pentru evitarea retrogradării va întâlni Chindia Târgoviște, pe teren propriu.

Apoi, le va mai înfrunta pe CSM Slatina (etapa 2, deplasare), în etapa a 3-a stă, Concordia Chiajna (etapa 4, acasă), Viitorul Pandurii (etapa 5, deplasare), Steaua (etapa 6, acasă) și Progresul Spartac (etapa 7, deplasare).

Înainte de startul play-out-ului, formația pregătită de Dan Alexa este la șapte puncte de locul 5, Viitorul Pandurii, ocupanta ultimei poziții care asigură salvarea de la retrogradarea în Liga 3.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-tunari-a-trasat-obiectivul-imediat-victorii-in-primele-doua-etape-din-play-out-19304179

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-mihalcea-inainte-de-unirea-slobozia-cs-mioveni-19304166

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-incepe-cursa-pentru-promovare-primul-meci-cu-unirea-slobozia-19304168

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-incepe-play-out-ul-contra-unirea-dej-19304163

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-a-fost-amendata-din-nou-de-frf-19304156

Andrei PASCU 29 Mar. 2024, 14:33 Liga 2
Pe aceeași temă