Dan Alexa, deranjat de declarațiile lui Victor Angelescu: ”Nu poți să-ți bați joc de munca mea și să mă scoți într-o imagine proastă.” Acționarul Rapidului, pus să-și asume transferurile făcute. De ce ar fi fost îndepărtat Burcă și numit Iencsi ca antrenor

Marius ANGHEL 13 Aug. 2020, 12:40 Liga 2

Dan Alexa, antrenorul care s-a despărțit recent de Rapid după ce echipa n-a promovat în Liga 1 în urma play-off-ului din Liga 2, s-a simțit lezat după ce principalul acționat al clubului, Victor Angelescu, l-a ”înțepat” printr-o declarație oferită la un post de televiziune. Alexa nu a rămas fără răplică, iar Angelescu i-a răspuns.

Dan Alexa, răspuns pentru Victor Angelescu: ”Mă așteptam să gândească altfel”

Fostul antrenor al Rapidului nu se aștepta ca Victor Angelescu să îl acuze pe el că nu s-a reușit promovarea.

”M-a deranjat foarte mult declarația lui Victor Angelescu, că «nu contează CV-ul și că nu joacă trecutul». Două dintre promovările mele au venit atunci când am antrenat mininum 30 de meciuri. Promovările mele au venit atunci când am antrenat mai mult timp.
Nu am promovat acum, dar nu vreau nici să apară răutăți. Mă așteptam să gândească altfel Angelescu. N-a fost corectă acea declarație”, a spus Dan Alexa, la GSP LIVE.

”CV-ul nu joacă, nu contează ce ai făcut în trecut, ci doar ce faci în prezent. Dacă a promovat de trei ori până acum, nu e obligatoriu că o va face și a patra oară”, a fost declarația lui Angelescu la Pro X.

Alexa: ”M-a râcâit rău de tot. Respect omul care mi-a dat bani, dar nu poți să-ți bați joc de munca mea și să mă scoți într-o imagine proastă”

Dan Alexa a prezentat și o statistică a precedentelor sale promovări în prima ligă, reușite cu ACS Poli, Rapid și Dunărea Călărași.

”Făcusem foaia asta exact cu promovările mele. Mi-a zis Angelescu că nu contează CV-ul. Sunt exact promovările mele cu diferențele de puncte. Vreau să vorbesc despre toate. M-a râcâit rău de tot, de asta am și vrut să vorbesc. Respect omul care mi-a dat bani, dar nu poți să-ți bați joc de munca mea și să mă scoți într-o imagine proastă. O avea ceva personal cu mine”, a mai spus Dan Alexa la GSP LIVE.

Dan Alexa i-a luat locul lui Daniel Pancu la Rapid la începutul lunii marți, însă n-a apucat să conducă echipa în niciun meci din sezonul regulat, fiindcă imediat campionatul a fost suspendat din cauza pandemiei. Ulterior, Rapid a participat alături de alte cinci echipe în play-off-ul de promovare, a început de pe ultimul loc, la egalitate cu Petrolul, și a încheiat tot acolo după cele cinci etape, ratând, astfel promovarea în care pornise cu ultima șansă. În aceste cinci jocuri, trupa giuleșteană a înregistrat o victorie (2-1 la Arad cu UTA), trei egaluri (0-0 la Mioveni, 0-0 la Petrolul și 1-1 acasă cu Turris Oltul) și o înfrângere (1-2 acasă cu Campionii FC Argeș).

Alexa, despre Angelescu: ”Se implică la transferuri, dar pe unele le-a greșit. Multe sunt proaste”

Fostul antrenor al Rapidului a spus că o parte din vina ratării promovării o are și Victor Angelescu și a transferurilor făcute de acesta.

”Victor Angelescu e nebun după fotbal. Se implică la transferuri, dar pe unele le-a greșit. Multe sunt proaste. E foarte important să-și asume asta (…) Angelescu să nu confunde Snagov cu Rapid. Aici e presiune mare, lumea așteaptă rezultate”, a mai spus Alexa.

Alexa spune că îndepărtarea lui Ovidiu Burcă și numirea ca antrenor a lui Adrian Iencsi au fost mutări făcute să liniștească suporterii.

”S-au luat decizii populiste pentru a liniști galeria. A fost o decizie greșită. Ovidiu Burcă era un profesionist. Ca implicare și ca profesionalism, a fost foarte dedicat. Venea dimineața, pleca seara. Au fost decizii populiste. Cu antrenorul Iencsi la fel, tot o decizie luată pentru liniște. Îl cunosc pe Iencsi, să dea Dumnezeu să promoveze”, a spus Alexa.

Victor Angelescu: ”Nu a fost intenția mea să-l înțep. Eu nu am făcut transferuri”

Pe de altă parte, Victor Angelescu spune că acea declarație privind CV-ul nu a fost pentru Dan Alexa, ba l-a contrazis pe fostul antrenor și în privința implicării sale în efectuarea transferurilor la Rapid.

”Eu nu am comentat CV-ul lui. Eu am spus că nu joacă CV-ul, dar nu am făcut vreo referire la Dan. S-a zis că l-am înțepat, dar nu a fost intenția mea. Eu nu am făcut nicio declarație. Am fost întrebat de faptul că Adi Iencsi nu are un CV impresionant și am spus că nu joacă CV-ul.

Eu nu am făcut transferuri. Să vină Dan Alexa și Pancu să spună ce jucători am adus eu și nu au vrut ei.

Nu știu ce poate să comenteze Dan. El a venit și a găsit un lot, nu a fost o perioadă de transferuri, de unde să știe el cine a făcut transferurile. Eu mă înțeleg foarte bine cu Daniel Pancu, ținem legătura în fiecare zi și sper să reușească la Poli Iași”, a declarat Victor Angelescu la ProSport LIVE.

https://www.youtube.com/watch?v=oc-K-gTxnI8&feature=emb_title

Angelescu, despre refuzul lui Daniel Niculae și varianta Dani Coman președinte la Rapid

Totodată, Angelescu a vorbit și despre refuzul lui Daniel Niculae de a reveni la Rapid, dar și despre varianta ca Dani Coman să vină ca președinte.

”Eu m-am văzut cu Nico, am avut câteva discuții, dar momentan a refuzat să revină în club. Nu își dorește să revină acum. Fiecare om are anumite pretenții și viziunea lui. Daniel e un tip foarte sufletist, dar în momentul de față nu își dorește și nu poate să accepte anumite decizii.

Căutăm să găsim un președinte. Dani Coman poate fi o variantă pentru noi, e unul dintre cei mai buni din Liga 1. Nu știu dacă Dani ar veni în acest moment în proiect, dar pe viitor se poate”, a mai spus Victor Angelescu.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-rapid-a-anuntat-ca-dan-alexa-nu-mai-este-antrenorul-echipei-ii-multumim-pentru-dedicarea-de-care-a-dat-dovada-cine-va-conduce-antrenamentele-dupa-reunire-19143192

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-adrian-iencsi-prezentat-oficial-la-rapid-in-acest-moment-nu-pot-garanta-ca-echipa-va-promova-in-liga-1-tot-ce-mi-doresc-este-sa-cladesc-o-echipa-cu-identitate-19143809

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-pancu-vrea-sa-l-ia-dupa-el-la-poli-iasi-pe-virgil-draghia-ce-a-spus-antrenorul-la-prezentarea-sa-la-echipa-din-copou-19143968

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nu-stiu-daca-burca-a-plecat-a-facut-un-pas-in-spate-dar-asa-a-facut-si-in-liga-4-zici-ca-jucam-dansul-pinguinului-daniel-niculae-nu-e-convins-ca-ovidiu-burca-a-plecat-19143683

Marius ANGHEL 13 Aug. 2020, 12:40 Liga 2
Pe aceeași temă