EXCLUSIV | Unirea Dej trage primele concluzii în acest sezon: antrenorul Dacian Nastai, demis! Președintele Gabriel Magdaș și-a înaintat și el demisia

Marius ANGHEL 10 Oct. 2023, 13:13 Liga 2

Cu un parcurs sub așteptări față de precedentele două ediții de Liga 2, în care sub conducerea lui Dragoș Militaru s-au reușit rezultate apreciate de toți cei implicați în campionat și fotbal, în general, Unirea Dej este în punctul în care schimbă pentru a mai spera la evitarea retrogradării.

Din informațiile Liga2.ro, Comitetul Director al clubului din Dej a decis înlocuirea antrenorului principal Dacian Nastai, numit în vară, la începutul startului celei de-a treia prezențe consecutive a echipei în eșalonul secund.

Mai mult, din informațiile Liga2.ro, pe masa conducerii se află și demisia președintelui executiv Gabriel Magdaș.

Dacian Nastai, demis de la Unirea Dej

În urma evoluției modeste din prima parte a sezonului regular de Liga 2, în care Unirea Dej a acumulat 7 puncte în nouă etape și se află pe locul 18 din 20, clubul din județul Cluj a decis înlocuirea antrenorului principal Dacian Nastai.

Din informațiile noastre, decizia este luată de către Comitetul Director al clubului, iar Nastai a fost chemat astăzi la biroul primarului din Dej pentru a fi informat.

Cu Dacian Nastai antrenor, Unirea Dej a înregistrat în campionat două victorii (1-0 cu CSM Alexandria și 2-1 la CSM Slatina), un egal (0-0 cu Unirea Slobozia) și șase înfrângeri (0-2 la CSC Șelimbăr, 2-6 cu Steaua, 2-4 cu Gloria Buzău, 0-2 la CFC Argeș, 0-1 la Ceahlăul și 0-1 cu CSC Dumbrăvița), cât și o victorie și un eșec în Cupa României (3-2 la echipa din Liga 3 Unirea Ungheni și 0-1 cu Steaua).

Nastai nu a mai oferit o declarație despre rezultate și evoluția echipei sale de cinci meciuri, perioadă în care singurul rezultat pozitiv a fost remiza de acasă cu Unirea Slobozia.

Prin îndepărtarea lui Nastai, conducerea clubului speră, pe lângă în a crea un șoc la echipă, să atragă înapoi la stadion galeria. ”Brigada Someșeană” și-a exprimat public poziția în urmă cu mai multe jocuri, când a cerut demisia lui Nastai și avea următorul mesaj în privința sa și a antrenorului pe care îl doresc: ”Dacă ne vreți alături de voi, / Aduceți-l pe Dragoș înapoi!!!”

Dragoș Militaru este unul dintre antrenorii ofertați, însă revenirea acestuia la Unirea Dej, în actuala situație a clubului, este puțin probabilă. El pleca în vară de la Dej pentru că își dorea mai mult pentru cariera sa, iar de atunci și până acum Unirea a scăzut nivelul.

Președintele Gabriel Magdaș și-a prezentat demisia și mai are contract până în 15 octombrie

Totodată, din informațiile Liga2.ro, în acest moment, de la Unirea Dej este pe picior de plecare și președintele executiv Gabriel Magdaș. Acesta și-a înaintat săptămâna trecută demisia, data până la care cele două părți au contract fiind de 15 octombrie 2023.

Un cumul de factori l-ar fi determinat pe Magdaș să ia această decizie, însă nu ar fi o surpriză dacă el va continua la club dacă superiorii săi îl vor dori în continuare, momentan el fiind cel care, din sursele noastre, se ocupă de bunul mers al lucrurilor, activitățile zilnice ale echipei.

Foto: Flaviu Buboi (Mediafax Foto)

https://liga2.prosport.ro/nationale/noua-jucatori-din-liga-2-luati-la-romania-u20-si-romania-u21-19288182

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-a-castigat-in-extremis-la-dej-19288003

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marius-catinean-capitanul-de-la-unirea-dej-accidentare-grava-19287580

Marius ANGHEL 10 Oct. 2023, 13:13 Liga 2
Pe aceeași temă