„Dacă Matei nu-și revine și mai face figurație pe teren, va pierde echipa”

11 Apr. 2012, 13:36 Liga 2

Principalul finanțator al FC Botoșani spune că atacantul Marius Matei trebuie să-și schimbe atitudinea pentru că în caz contrar riscă să piardă primul 11. Valeriu Iftime așteaptă în continuare foarte mult de la Marius Matei și crede că acesta poate ajuta pe FC Botoșani pe finalul sezonului.

„Marius Matei dacă nu își revine, dacă nu muncește, dacă nu depune efort adevărat și dacă mai face figurație pe teren va pierde echipa. A tratat foarte superficial meciul cu Galațiul. Trebuia să fie 2-0 sau 3-0 cu golurile lui Matei. Marius Matei dacă vrea să fie fotbalistul pe care îl știu el trebuie să rezolve un meci. Poate face treaba asta. El trebuie să fie treaz pentru că nu e nici la Barcelona și nici la Dinamo. Este la FC Botoșani, iar dacă vrea mai mult trebuie să muncească”, a spus Valeriu Iftime pentru Bt online.

Atudorei suspendat, Curileac pe bancă

Tehnicianul Costel Orac nu va putea conta în meciul de vineri, cu Dinamo II, pe fundașul Razvan Atudorei, care la Constanța a primit al patrulea cartonaș galben. Un alt jucător care ar putea rămâne pe banca de rezerve este căpitanul Vasile Curileac, el aflându-se sub tratament din cauza unei indigestii.

„Stau în fiecare zi cu perfuzie, însă sper să revin la antrenament. Nu știu cum mă voi simți vineri”, a declarat, site-ului oficial al modovenilor, Vasile Curileac.

Foto: Eduard BLAGA

11 Apr. 2012, 13:36 Liga 2
Pe aceeași temă