„Dacă aveam bani, le dădeam prime pentru victorie”

20 May. 2009, 12:26 Liga 2

Cristian Popovici, directorul sportiv al FC Botoșani, va fi pus sâmbătă în fața unui fapt inedit, urmând a înfrunta pentru prima dată în carieră FCM Bacău, formație unde a evoluat ca jucător și pe care a pregătit-o atât în Liga I, cât și în Liga a II-a.

 

"Pentru acest meci trăiesc niște senzații noi pentru că nu am mai avut niciodată ocazia să joc împotriva echipei la care am jucat și pe care am antrenat-o. Am trăit niște clipe unice acolo și sunt sentimente pe care greu le poți uita, atât fericite și din păcate și nefericite. Acest joc contează emoțional pentru mine. Aș fi ipocrit să spun că nu-mi doresc să câștig jocul cu FCM Bacău. Sunt la Botoșani și e clar că vreau ca echipa mea să câștige", a declarat Cristian Popovici.

 

Tehnicianul a mai precizat  că le va cere elevilor săi să câștige toate cele trei puncte puse în joc în meciul cu FCM Bacău, pentru a putea urca în clasament sau cel puțin, pentru ca FC Botoșani să-și consolideze locul 6 în clasament, ocupat înaintea acestui joc.

 


 "Prin prisma rezultatelor obținute în retur, din punctul meu de vedere, avem statutul de favoriți înaintea acestui joc. Dacă aș fi fost un antrenor bogat, poate le-aș fi dat o primă băieților pentru o victorie cu Bacăul. Așa însă, îi voi cinsti cu o bere"
, a conchis Popovici.

 

Sursa: sport.botosani.ro
 

20 May. 2009, 12:26 Liga 2
Pe aceeași temă