Curățenie la Iași! Grozavu a fost demis și 10 jucători au fost dați afară

08 Dec. 2011, 07:00 Liga 2
Curățenie la Iași!** Grozavu a fost demis și 10 jucători au fost dați afară

Conducerea Clubului Sportiv Municipal Studențesc Iași a decis, miercuri seară, în cadrul unei ședințe a Comitetului Director, înlăturarea managerului general Leo Grozavu din fruntea grupării din Copou. Pentru a evita plata sumei de 50.000 de euro, atât cât este clauza în cazul unei demiteri, clubul a găsit soluția de restructurare a postului ocupat de Leo Grozavu, acesta din urmă refuzând oferta de a continua la Iași într-o altă funcție.

„În cadrul ședinței de analiză a evoluției echipei de fotbal CSMS Iași în turul campionatului Ligii a II-a, seria I, desfășurată astăzi (n.r. miercuri), avându-se în vedere situația financiară, dar și problemele apărute pe parcursul acestei perioade, Consiliul Director al Clubului Sportiv Municipal Studențesc Iași, a decis restructurarea Organigramei Clubului prin renunțarea la mai multe funcții, printre care și funcția de manager sportiv. În acest context, domnul Leo Grozavu, care ocupa această funcție și care și-a expus punctul de vedere într-un mod detaliat și corect, a acceptat rezilierea contractului pe cale amiabilă.
Deasemenea s-a hotărât renunțarea la unii dintre jucătorii incompatibili cu cerințele obiectivului, care rămâne în continuare promovarea. Completarea lotului cu jucătorii propuși de antrenorul principal Ionuț Popa se va face pe răspunderea, în exclusivitate a acestuia”
, a anunțat clubul într-un comunicat.

Grozavu a precizat că își va rezilia pe cale amiabilă angajamentul cu CSMS Iași, fără să mai solicite vreo sumă de bani, așa cum prevede clauza din contract. „Eu nu țin de scaun, dacă asta s-a decis, voi pleca din Copou. Nu vreau nicio sumă de bani, să-și cumpere Iașiul jucători cu acești bani”, a spus Leo Grozavu.

După plecarea lui Grozavu, clubul va fi condus de președintele Mircea Ursu și vicepreședintele Cristi Stărică, dar deciziile vor fi luate de cel care conduce clubul din umbră, primarul Gheorghe Nichita.

În cadrul ședinței de miercuri, conducerea clubului a decis să-i pună pe liber pe jucătorii Dani, Florea, Boeștean, Ghindaru, Aldea, Marinkovic, Paul Tincu, Pavăl și Bâlbă, în timp ce Ghiceanu și Nalați vor fi păstrați dacă nu sunt aduși alți jucători mai buni pe posturile lor.

Articol scris de Narcis Pohoață

08 Dec. 2011, 07:00 Liga 2
Pe aceeași temă