Visează la semifinale Cupei României!

25 Aug. 2009, 08:48 Cupa
Visează la** semifinale Cupei României!

După ce a stabilit ca obiectiv promovarea în primul eșalon, patronul “șepcilor roșii”, Florian Walter, nu se oprește aici și vrea ca echipa să ajungă până în semifinalele Cupei României.
 

Elevii lui Palilla vor trebui să muncească pe două planuri în acest sezon. Noul obiectiv stabilit de finanțatorul ex-dinamovist este unul măreț: accederea în semifinalele Cupei României.

 

“Am stabilit ca și obiectiv semifinalele. Nu vom neglija această competiție și vrem să ajungem cât mai sus. Este important să avem cât mai multe meciuri oficiale, pentru ca să fim în formă. În campionat avem un program mai lejer și de aceea o să ne concentrăm și pe partidele din Cupă”, anunță Florian Walter.

 

După ce s-a hotărât să îi motiveze serios pe “studenți” în campionat, cu o primă de promovare de 20.000 de euro, patronul nu se lasă mai prejos nici în Cupa României. Acesta anunță că alb-negrii vor primi prime grase dacă vor obține cât mai multe victorii.

 

“Nu am stabilit încă o primă, depinde ce adversar vom întâlni pe parcursul competiției. Cu siguranță îi voi răsplăti pe măsura rezultatelor. Universitatea trebuie să facă performațe în ambele competiții”, a mai spus Walter. Alb-negrii fac primul pas spre semifinale azi, când vor întâlni, pe baza Clujana, echipa Sănătatea Cluj.
 

 

CONFIRMARE / Pallila nu pleacă
 

Deși rezultatul de egalitate din partida cu FC Baia Mare l-a nemulțumit, Florian Walter dă asigurări că Pallila va rămâne antrenorul echipei. “Normal că m-a supărat faptul că nu am reușit să batem pe Baia Mare. Deși am început bine meciul, băieții și-au pierdut concentrarea și nu au mai reușit să se impună. Totu;I, nu se pune problema ca Pallila să plece de la „U” Cluj”, a declarat finanțatorul “șepcilor”. 

 

5 echipe trebuie să elimine “U” Cluj pentru a ajunge în semifinalele Cupei României
 

 

articol scris de Andra LUPOU

25 Aug. 2009, 08:48 Cupa
Pe aceeași temă