Victorie! Dinamo a obținut acordul de a juca pe stadionul ”Arcul de Triumf”. Meciul pe care îl va disputa în casa rugby-ului românesc și cui mulțumește clubul

Marius ANGHEL 01 Nov. 2022, 16:10 Cupa
Victorie! Dinamo a obținut acordul de a juca pe stadionul ”Arcul de Triumf”. Meciul pe care îl va disputa în casa rugby-ului românesc și cui mulțumește clubul

Veste mare, veste mare în ”Ștefan cel Mare”! Dinamo a reușit în această săptămână ceea ce s-a chinuit încă dinainte de startul sezonului de Liga 2. Va juca pe stadionul ”Arcul de Triumf”.

Nu o va face însă în campionat, unde în acest sezon și-a organizat jocurile de acasă fie la Clinceni, fie pe Arena Națională, fie la Giurgiu. Partida cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, din etapa a 2-a a fazei grupelor Cupei României, o va desfășura în casa rugby-ului românesc.

Jocul dintre Dinamo și Sepsi OSK este programat marți, 8 noiembrie, de la ora 21:00, și va fi primul între două cluburi disputat pe arena inaugurată în iulie 2021.

Dinamo joacă în Cupa României, cu Sepsi OSK, pe stadionul ”Arcul de Triumf”

Dinamo a anunțat astăzi, 1 noiembrie 2022, că a reușit să programeze jocul cu trupa din Sfântu Gheorghe pe ”Arcul de Triumf”, după ce proprietarul, Ministerul Sportului, și-a dat acceptul.

”Dinamo București vs Sepsi Sfântu Gheorghe pe «Arcul de Triumf»
București, 1 noiembrie 2022. Ministerul Sportului a acceptat cererea clubului Dinamo București de a disputa meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, din Cupa României, pe noul stadion «Arcul de Triumf», a anunțat administratorul special Vlad Iacob prin intermediul paginilor oficiale de Facebook și Instagram.
«Suntem bucuroși să anunțăm că vom juca în premieră pe Arcul de Triumf. Le mulțumim pe această cale domnului ministru Carol-Eduard Novak și administratorilor Complexului Sportiv Național Arcul de Triumf că au acceptat cererea clubului nostru», a declarat Vlad Iacob.
Dinamo București vs Sepsi Sfântu Gheorghe în faza grupelor Cupei României, programat marți, 8 noiembrie 2022, ora 21:00, va fi primul meci oficial pe «Arcul de Triumf» între două cluburi de fotbal.
Inaugurat pe 3 iulie 2021, cu meciul de rugby dintre România și Argentina, scor 17-24, noul stadion «Arcul de Triumf» a mai găzduit partida amicală de fotbal România U21 vs Finlanda U21 (scor 2-1, 25 martie 2022), precum și România vs Elveția la fotbal feminin (scor 1-1, 8 aprilie 2022)”, informează Dinamo.

Dinamo nu informează însă dacă a ajuns la un acord cu Ministerul Sportului pentru a-și disputa pe ”Arcul de Triumf” și meciurile de acasă din campionatul Ligii 2. Ultimele patru jocuri, punându-l la socotează și pe cel cu ”FC U” Craiova din Cupa României, au fost organizate la Giurgiu, pe arena ”Marin Anastasovici”.

Până la partida cu Sepsi OSK, Dinamo joacă joi, 3 noiembrie, de la ora 20:00, în deplasare la FK Miercurea Ciuc, în etapa a 13-a a Ligii 2, iar apoi urmează meciul din etapa a 2-a a fazei grupelor Cupei României.

Foto: Sport Pictures

Marius ANGHEL 01 Nov. 2022, 16:10 Cupa
Pe aceeași temă