„Tristețe mare” la Dinamo. Stoican: „Am dat de o echipă bine așezată în teren, cu jucători determinați și cu un antrenor care va deveni mare”

Marius ANGHEL 28 Oct. 2014, 23:01 Cupa

Dinamo a ieșit din Cupa României după ce a pierdut partida cu Mioveni din optimile de finală ale competiției, scor 0-1.

Vizibil dezamăgit, antrenorul lui Dinamo, Flavius Stoican, a avut puterea de a-și felicita adversarii. Totodată, pentru eliminarea echipei sale, tehnicianul a dat vina mai mult pe ghinion decât pe pregătirea meciului. „Am plecat ca favoriți în acestă fază a competiției. Am dat de o echipă bine așezată în teren, cu jucători determinați și cu un antrenor (n.r. Claudiu Niculescu) care va deveni mare. Au eliminat și deținătoarea trofeului. E tristețe mare. Din ocaziile pe care le-am creat nu am reușit să marcăm. Acesta este lucru cel mai negativ din această seară. Am vorbit mult despre acset meci, băieții știau totul despre ei. Până la urmă asta e soarta, când e să nu intre nu ai ce face”, a spus Flavius Stoican la Sport.ro.

Antrenorul lui Dinamo a vorbit și despre derby-ul pe care echipa sa îl va disputa vineri contra Stelei, de la 20:30. „Așa cum s-a întâmplat în această seară, noi, ca și echipă care pleacă în șansa a doua, sperăm să învingem”, a mai spus Stoican.

Marius ANGHEL 28 Oct. 2014, 23:01 Cupa
Pe aceeași temă