Tameș: „Aș vrea să jucăm cu Astra II în optimi”

21 Sep. 2011, 21:36 Cupa
Tameș: „Aș vrea să jucăm** cu Astra II în optimi

Căpitanul Timișoarei, Iulian Tameș, a declarat, după ce Poli a eliminat Ceahlăul, că își dorește un adversar mai slab în optimile de finală ale Cupei României.

„Cred că am făcut o partidă destul de bună, am avut destul de multe ocazii, ne-am închis foarte bine și după gol nu cred că s-a mai pus problema câștigătoarei. Nu știu cu cine aș prefera să jucăm, nu prea știu cine s-a calificat, dar va fi bine dacă jucăm acasă. Cu orice echipă, acasă ne descurcăm mult mai bine. Cu Astra II, dacă s-ar putea, aș vrea să jucăm. Sincer, sunt multe meciuri grele în campionat și am prefera o echipă mai de liga a doua, ca să zic așa”, a declarat Tameș.

Mijlocașul a mai spus că echipa nu este afectată de criticile lui Marian Iancu. „Atmosfera este destul de bună la echipă, chiar dacă domnul patron ne mai ceartă câteodată. Atmosfera între jucători este destul de bună și sper să fie și de acum încolo și să câștigăm duminică un meci important cu Gaz Metan”, a afirmat căpitanul Timișoarei, care își dorește un punctaj maxim din următoarele două partide ale timișorenilor, cu Gaz Metan Turnu Severin și UTA: „Vrem șase puncte din aceste două meciuri. Deja s-au apropiat mult două echipe, suntem la egalitate de puncte cu Bistrița și Gaz Metan și sperăm să câștigăm”.

articol scris de Radu FAUR

21 Sep. 2011, 21:36 Cupa
Pe aceeași temă