Stoicov: „Am avut mai multe ocazii!”

23 Aug. 2011, 23:57 Cupa

Antrenorul lui Poli II Timișoara e de părere că echipa sa putea să învingă UTA și s-a declarat dezamăgit de câțiva jucători veniți de la prima echipă.

„Îmi pare rău că am pierdut acest joc, cu o rivală. Cred că am avut mai multe ocazii decât UTA. L-am controlat în mare parte, au avut și cei de la Arad o replică dar nu ne-a fost teamă că vom pierde meciul. Așa a gândit și Dobricean la acea fază (când a lobat), atât a putut. Chițu, Popa nu m-au mulțumit, nu s-au ridicat la nivelul celorlalți. Ei trebuie să arate mai mult decât ceilalți, pentru că sunt de la echipa mare și trebuie să tragă echipa după ei. Poate și Mera din euforia golului, s-a bucurat prea mult, nu e o greșeală voită faput că s-a urcat pe gard și a văzut al doilea galben”
, a spus Adrian Stoicov.

„Mă așteptam la o așa atmosferă, le mulțumesc suporterilor că ne-au susținut. Sperăm ca până la meciul de vineri cu Hunedoara să reglementăm lucrurile greșite din teren. Au ratat și jucători cu experiență la penalty-uri dar și asta se întâmplă la case mai mari”, a concluzionat Stoicov în urma înfrângerii la penaly-uri cu UTA.

Poli II a pierdut în Cupa României cu UTA după 0-0 și 1-1 în prelungiri.

articol scris de Cornel BIHOLARI

foto de Istvan Szasz

23 Aug. 2011, 23:57 Cupa
Pe aceeași temă