Reacția lui Iuliu Mureșan după faza controversată din meciul cu Mioveni: „Nu e ciudat, e un gol normal”

Marius ANGHEL 03 Dec. 2014, 13:04 Cupa

CFR Cluj s-a calificat în semifinalele Cupei României după ce a trecut de CS Mioveni, scor 4-3. Ardelenii au revenit miracolos, după ce fuseseră conduși cu 3-0 în minutul 62, însă sunt acuzați de lipsă de fair-play la faza golului egalizator.

„Nu e o surpriză că am bătut, era dacă nu ne calificam. Era surpriză că ei conduceau cu 3-0. Jucătorii noștri s-au adaptat mai greu la condițiile de joc, terenul a fost foarte greu, nu s-a putut juca fotbal. Nu erau obișnuiți să joace pe un gazon înghețat și alunecos, le-a trebuit o repriză întreagă ca să se adapteze. Cei de la Mioveni au fost mai motivați psihic, dar când ne-a ajuns cuțitul la os am pornit motoarele. Am avut banca de rezerve și asta s-a văzut. Jucătorii introduși pe teren au dat goluri, iar Tade și-a confirmat din nou valoarea”, a declarat Iuliu Mureșan (foto mic) la Look TV.

Președintele clubului din Gruia a comentat și faza controversată din minutul 87, când CFR a egalat prin Tade (foto principal, alături de Susic). Gazdele au trimis mingea în afara terenului pentru a permite intrarea pe gazon a medicilor. La reluare, Susic a repus balonul de la margine spre Chanturia, iar gruzinul a dat impresia că dorește să înapoieze, așa cum ar fi fost logic, balonul gazdelor. Lopes l-a preluat, însă, l-a trimis spre Tade, iar francezul a marcat.

„Nu e ciudat, e un gol normal. Și noi am luat gol așa, în urmă cu 4-5 ani cu Bistrița. Am pierdut acasă, dar am tăcut din gură. Golul a fost valabil. Important e că ne-am calificat, spiritul de luptă al băieților merită subliniat. Îi respect pe cei de la Mioveni, îi felicit pentru modul cum au luptat, dar meciul ține 90 de minute. Pregătirea fizică, voința și valoarea superioară a jucătorilor noștri și-au spus cuvântul. Avem jucători de valoare cum Mioveniul nu are. Noi am fost mai buni”, a încheiat Mureșan.

CFR Cluj este prima echipă calificată în semifinalele Cupei României. Miercuri se joacă meciul „U” Cluj – Pandurii (20:30, Sport.ro), iar joi sunt programate celelalte două partide din sferturi: ASA Târgu Mureș – Petrolul (18:00, Sport.ro) și CS U Craiova – Steaua (20:30, ProTV).

Marius ANGHEL 03 Dec. 2014, 13:04 Cupa
Pe aceeași temă