Rada are o altă versiune pentru cea mai controversată fază a meciului: „Nu au dat mingea afară, trebuia să jucăm acel balon și să ne calificăm”

Marius ANGHEL 02 Dec. 2014, 23:29 Cupa
Rada are o altă versiune pentru cea mai controversată fază a meciului:**

CFR Cluj a învins-o pe CS Mioveni, scor 4-3, în sferturile Cupei României, după ce echipa lui Claudiu Niculescu a condus cu 3-0 până în minutul 62. Golul de 3-3, a doua reușită a lui Gregory Tade în meci, a fost cel care a stârnit controverse din cauza unei faze lipsite total de fair-play din partea clujenilor. Ardelenii au jucat o minge care în mod normal ar fi trebuit să se întoarcă în posesia celor de la Mioveni și au marcat.

Ionuț Rada, fundașul CFR-ului, afirmă că adversarii nu au trimis balonul în afara terenului, acesta a rămas în joc, iar ei au profitat  de situație.

„A fost un meci tensionat, dar am arătat că merităm să mergem mai departe. Ei reproșau că nu le-am dat mingea. Ei nu au dat mingea afară, dar a rămas în teren, noi alergam după egalare, trebuia să jucăm acea minge. Cred că aroganța lor de pe teren și de dinainte de meci i-a taxat. Declarau că sunt bucuroși că au picat cu CFR și asta i-a costat. A rămas mereu întipărit faptul că noi suntem ajutați de arbitrii, dar nu e așa. În prima repriză am avut și penalty neacordat. Și meciul de azi e un semn de la Dumnezeu că ne ajută. Sperăm să câștigăm trofeul. Probabil e frustrant, e normal, să ai 3-0 și să pierzi în prelungiri, și noi am fi fost supărați. La 3-0 râdeau de noi pe teren. Toți merităm statui, la câte restanțe avem la această echipă, ne dăruim pe teren”, a declarat Ionuț Rada la Sport.ro.

Marius ANGHEL 02 Dec. 2014, 23:29 Cupa
Pe aceeași temă