Pânzaru urmărește încă o victorie în fața Gloriei: „Vrem să aducem spectatorii la stadion”

Marius ANGHEL 09 Sep. 2014, 14:00 Cupa
Pânzaru urmărește încă o victorie în fața Gloriei:**

CF Brăila joacă în turul al cincilea al Cupei României în deplasare, pe terenul echipei Gloria Buzău. De la ora 16:30, formația antrenată de Alin Pânzaru are ca obiectiv calificarea în 16-imi, acolo unde va întâlni o prim divizionară.

„Vrem să câștigăm la Buzău și apoi să jucăm la Brăila cu o echipă din prima ligă. Am mai jucat cu echipe de Liga 1, am eliminat-o pe Viitorul Constanța, dar nu am reușit să trecem apoi de Oțelul Galați. Vrem să fim înțeleși bine de toți iubitorii fotbalului din Brăila, noi ne pregătim pentru a aborda toate jocurile la victorie indiferent dacă acestea sunt în campionat sau în Cupa României. Sper să bifăm cât mai multe rezultate pozitive ca să aducem spectatorii la stadion”, a declarat Alin Pânzaru pentru obiectivbr.ro.

În perioada de pregătire a verii, CF Brăila și Gloria Buzău s-au întâlnit în două meciuri amicale, ambele câștigate de jucătorii lui Pânzaru. În primul, disputat la Brăila, gazdele s-au impus cu 1-0 prin golul lui Bârsănel (14). Revanșa s-a jucat în Crâng, acolo unde tot brăilenii s-au impus, cu 3-2. Au marcat Pârvu (9), Pantelie (41), respectiv Necoară (21) și Nicoliță (54, 65).

Marius ANGHEL 09 Sep. 2014, 14:00 Cupa
Pe aceeași temă