Liga suporterilor vâlceni acuză tratamentul la care sunt supuși de Jandarmeria Vâlcea: „Își umflă mușchii, ne irită și încing spiritele”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 24 Sep. 2014, 19:17 Cupa
Liga suporterilor vâlceni acuză tratamentul la care sunt supuși de Jandarmeria Vâlcea:**

Luați în bășcălie de jandarmi, fanii de la Liga Suporterilor Vâlceni au părăsit stadionul ieri, la pauza meciului CSM – CSMS Iași, scor 0-1. Liderul LSV, Robert Vlădășel, a explicat motivele care au stat la baza acestei decizii.

„Remarc atitudinea celor de la Jandarmeria Vâlcea, care, observ că și-au făcut un obicei din a trimite suporterii acasă. Conducerea clubului CSM face eforturi să aducă oamenii la stadion, iar cei de la Jandarmerie fac exact pe dos. Cunoașteți noua lege, nu înțeleg ce caută Jandameria în stadion, de fiecare dată când avem o problemă minoră, de exemplu vrem să băgăm un suporter întârziat, ei își umflă mușchii, ne irită și încing spiritele. Vorbesc efectiv de jandarmii care au fost prezenți și la meciul cu Iași. Jandameria nu face altceva decât să trimită lumea acasă. În urma unui conflict verbal cu jandarmii, am decis să părăsim la pauză peluza. Ne pare rău de echipă, dar trebuia să tragem un semnal de alarmă, jandarmii par acolo ca și cum ar fi stăpâni, nimeni nu e mai presus decât ei. Nu înțelegem ce caută în stadion, de vreme ce există firmă de pază angajată pentru a face această treabă. Mergem în atâtea deplasări, nu am avut niciodată probleme cu jandarmii din alte părți, dar suntem luați la mișto de cei din Vâlcea” a declarat liderul Ligii Suporterilor Vâlceni, Robert Vlădășel.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Dan Lixandru

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 24 Sep. 2014, 19:17 Cupa
Pe aceeași temă