„La acest nivel nu aveam preferințe!” Pânzaru vrea cât mai mulți brăileni la meci

Marius ANGHEL 04 Oct. 2012, 13:34 Cupa

Ieri, la ora 16.00, la sediul Federației Române de Fotbal s-a efectuat tragerea la sorți a meciurilor din cadrul optimilor de finală ale Cupei României la fotbal. Iar sorții au fost generoși cu iubitorii de fotbal din Brăila, pentru că echipa fanion a orașului va evolua în perioada 30 octombrie – 1 noiembrie, în compania Oțelului din Galați.

CF Brăila a fost prima echipă scoasă din urnă și, teoretic, ar trebui să evolueze pe teren propriu. Este posibil însă ca meciul să fie televizat și de aceea să se dispute în nocturnă la Galați, dar indiferent de stadionul pe care va avea loc partida, iubitorii de fotbal din Brăila vor putea să-și susțină favoriții pentru că distanța dintre cele două orașe este foarte mică.

„La acest nivel nu aveam preferințe, pentru că au rămas în competiție numai echipe foarte bune. După părerea mea, am picat bine pentru că indiferent unde se va disputa partida, brăilenii vor avea posibilitatea să o urmărească. Rivalitatea sportivă dintre cele două orașe va aduce mulți brăileni la acest meci”, a declarat antrenorul Alin Pânzaru, la aflarea adversarei.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

Marius ANGHEL 04 Oct. 2012, 13:34 Cupa
Pe aceeași temă