„Încercăm să mutăm meciul la Severin”

06 Oct. 2011, 21:30 Cupa
„Încercăm să mutăm meciul** la Severin

După ce a aflat că va disputa în deplasare optimile Cupei României, Gaz Metan Severin a încercat să schimbe locul de disputare al meciului cu Dinamo București. Oficialii de la malul Dunării își doreau ca partida să se joace pe Stadionul „Municipalul”, cu 20.000 de spectatori în tribune.

„Noi încercăm să mutăm meciul la Severin, dar avem nevoie de acordul clubului Dinamo și al Federației. Nu știm dacă adversarii vor accepta. Ne-am fi dorit să fi fost prima echipă extrasă din urnă la tragerea la sorți și să fi jucat cu Dinamo pe «Municipal». Cu siguranță, am fi avut 20.000 de spectatori în tribune, fiindcă întâlnim liderul Ligii I”, a pus președintele Răzvan Lupu.

„Preferam să jucăm cu Dinamo la Severin, nu la București. Dinamo era favorită și dacă disputam meciul pe «Municipal», dar ne vom juca șansa în «Ștefan cel Mare». Sper să facem un joc bun, fiindcă întâlnim liderul Ligii I. Din păcate, iar vom avea un program aglomerat. După meciul din București, peste trei zile jucăm în campionat la Luceafărul Oradea”, a completat antrenorul Cosmin Bodea

Au refuzat Pandurii

Echipa sa nu va evolua la sfârșitul săptămânii în campionat, deoarece adversara Gloria Bistrița a solicitat reprogramarea meciului pentru 18 octombrie, pe motiv că are doi jucători convocați la echipa națională de tineret. Acuzând programul aglomerat, antrenorul Cosmin Bodea n-a dorit să perfecteze un amical, deși Pandurii Târgu Jiu era dispusă să vină sâmbătă la malul Dunării.

Tehnicianul divizionarei secunde s-a temut de eventuale accidentări înaintea meciului cu UTA, de sâmbăta viitoare, și a preferat să-și menajeze jucătorii. Între intervalul 15-30 octombrie, Gaz Metan va disputa 5 partide, incluzând restanța cu Gloria Bistrița și meciul din optimile Cupei, cu Dinamo București.

articol și foto de Mircea OGLINDOIU

06 Oct. 2011, 21:30 Cupa
Pe aceeași temă