FC Silvania taie în carne vie

26 Aug. 2009, 16:34 Cupa
FC Silvania** taie în carne vie

Eliminarea din Cupa României a fost fatală pentru trei dintre componenții echipei. Bogdan Belcin, Nicolae Mihoc și George Cotuț au fost considerați ca necorespunzători pentru FC Silvania, iar conducerea a decis să le rezilieze contractele.
 

Interesant de remarcat că Belcin și Cotuț au venit sub Măgură abia în această vară. Dacă fostul atacant de la FCM Târgoviște, George Cotuț, a fost titular în prima etapă, fundașul venit de la CF Liberty Oradea, Bogdan Belcin, nu a apucat să „bifeze” nici măcar un minut în campionat sub culorile Silvaniei! 
 

De asemenea, Florin Puți și Ciprian Brata au fost amendați după evoluțiile neconvingătoare din meciul cu FC Zalău. „De la cei doi așteptăm mai mult. Până se reabilitează, vor avea salariile diminuate. Din diferența de bani rămasă, antrenorul îi va premia pe cei cu evoluții remarcabile”, a declarat președintele Ioan Gurzău pentru liga2.ro.
 

Brazilianul Edvan a primit un avertisment verbal, iar dacă evoluțiile lui vor fi tot nesatisfăcătoare, s-ar putea renunța și la serviciile sale. „Perioada de transferări este deschisă până la mijlocul lunii septembrie,  așa că unii jucători vor mai pleca, iar în schimb vor veni alții, dornici de performanță”, a adăugat Gurzău.
 

Surse din interiorul clubului afirmă, însă, că oficialii Silvaniei așteptau un pretext pentru a se debasara de o parte dintre jucătorii care n-au convins în perioada de pregătire, iar pe listă mai sunt și alte nume de jucători așteptați la cotitură.
 

Articol scris de Ciprian PETRAN

26 Aug. 2009, 16:34 Cupa
Pe aceeași temă