CSM Râmnicu Vâlcea întâlnește CFR Cluj în Zăvoi. „Acesta a fost și obiectivul nostru”

Marius ANGHEL 12 Oct. 2016, 14:55 Cupa
CSM Râmnicu Vâlcea întâlnește CFR Cluj în Zăvoi.**

CSM Râmnicu Vâlcea va deschide seria meciurilor din 16-imile Cupei României. Echipa lui Ionel Gane a avut noroc la stabilirea programului și va organiza pe propriul stadion jocul în fața deținătoarei trofeului, CFR Cluj. Meciul cu ardelenii e programat să aibă loc marți, 25 octombrie, de la ora 14:30.

Suporterii vâlceni au astfel șansa să vadă o echipă din Liga 1 pe stadionul Municipal din Râmnicu Vâlcea. „Deocamdată așteptăm confirmarea oficială din partea Federației Române de Fotbal. Acesta a fost și obiectivul nostru în Cupa României, să le dăm șansa vâlcenilor să vadă o echipă mare din Liga 1 după ce în sezonul trecut am fost nevoiți să disputăm partida cu Poli Timișoara la Pitești, în nocturnă. Urmează ca în perioada imediat următoare să stabilim detaliile organizatorice”, a spus președintele executiv al CSM-ului, Lucian Munteanu.

Până la meciul cu CFR Cluj, CSM Râmnicu Vâlcea mai are de jucat în campionat cu Șoimii Pâncota, sâmbătă de la ora 11:00, și cu Luceafărul Oradea, în Zăvoi, weekendul viitor.

VEZI întreg PROGRAMUL meciurilor 16-imilor Cupei României

Marius ANGHEL 12 Oct. 2016, 14:55 Cupa
Pe aceeași temă