CSM Râmnicu Vâlcea a stabilit prețul biletelor pentru meciul cu CFR Cluj

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 19 Oct. 2016, 18:18 Cupa
CSM Râmnicu Vâlcea a stabilit prețul biletelor** pentru meciul cu CFR Cluj

CSM Râmnicu Vâlcea a anunțat prețul biletelor pentru meciul din șaisprezecimile de finală ale Cupei Romaniei, dintre CSM Râmnicu Vâlcea și CFR Cluj. Partida este programată marți, 25 octombrie, cu începere de la ora ora 14:30, pe Stadionul Municipal din Râmnicu Vâlcea.

Biletele vor fi puse în vânzare începând de luni dimineață, la Stadionul Municipal din Zăvoi.

„Nu am vrut să mărim prețul biletelor, vrem să vină cât mai multă lume marți, la meciul cu CFR Cluj. Este a treia calificare în șaisprezecimile Cupei, în cei patru ani petrecuți de Damila la Vâlcea, o singură dată am ratat calificarea, contra Craiovei, dar atunci eram concentrați pe campionat. Este a doua oară în ultimii patru ani când vine o echipă de Liga 1, după CSMS Iași, dar nu se compară cu meciul de marți, cu CFR Cluj. Costurile organizării meciului sunt mari, dar nu am mărit prețul biletelor, veniturile și cheltuielile jocului se împart între noi și CFR Cluj, Cupa este costisitoare pentru cluburile de Liga a 2-a. Noi am tratat cu seriozitate Cupa, am discutat despre acest lucru cu Jerry Gane, încă de când a semnat contractul, ne-am propus calificarea în această fază. Ne așteptăm să fie prezenți 3-4 mii de suporteri, chiar dacă se joacă la ora 14:30, cui îi place fotbalul, se învoiește de la serviciu. Până atunci, însă, sâmbătă avem un meci foarte important în campionat, cu Luceafărul, pe care dorim să îl câștigăm”, a declarat managerul clubului din Zăvoi, Lucian Munteanu.

Șeful clubului vâlcean își dorește ca marți Vâlcea și CFR Cluj să ofere publicului un meci atractiv. „Ne dorim să ne ridicăm la nivelul adversarului, chiar dacă, evident, CFR Cluj are prima șansă. Ne dorim să iasă un meci frumos pentru public, anul trecut, CFR a câștigat Cupa, iar anul acesta, acest trofeu face parte din obiectivul lor. Nu avem presiune, sperăm să iasă un spectacol frumos, publicul să vadă echipa noastră într-un joc tare, apoi sperăm să avem din ce în ce mai mulți spectatori”, a mai spus Munteanu.

Prețul biletelor pentru meciul de cupă cu CFR Cluj:

Tribuna 0 – 20 Lei
Tribuna I – 10 Lei
Tribuna a II-a – 5 Lei
Tribuna oficială – pe bază de invitații
Copii cu vârsta sub 14 ani – intrare gratuită

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 19 Oct. 2016, 18:18 Cupa
Pe aceeași temă