„Ciobi” a fost la un pas de Gaz! Acum putea fi adversarul lui Dinamo

25 Oct. 2011, 16:53 Cupa

Partida Dinamo București – Gaz Metan Severin se va disputa în optimile Cupei României, iar echipa oaspete l-ar fi putut avea pe bancă pe actualul tehnician al liderului din Liga I dacă nu s-ar fi interpus un apel telefonic.

În vară, Liviu Ciobotariu se înțelese verbal cu Gaz Metan Severin și se îndrepta spre malul Dunării pentru a parafa contractul cu divizionara secundă. Când mai avea de parcurs 70 de km, la Filiași a fost întors din drum de Nicolae Badea, care i-a propus telefonic să preia Dinamo București. Acesta n-a ezitat și a făcut imediat cale întoarsă, iar echipa severineană a instalat în cele din urmă pe banca tehnică un alt fost jucător dinamovist, Cosmin Bodea.

Cei doi vor fi adversari mâine, în optimile Cupei României. „Suntem conștienți că Dinamo e favorită, e liderul la zi al campionatului și joacă acest meci pe propriul teren, dar trebuie să facem un joc bun și să ne prezentăm onorabil”, a spus Bodea

Pe când antrena FCM Târgu Mureș, Cosmin Bodea fusese eliminat în 2008 de Dinamo în șaisprezecimile competiției, printr-un gol marcat în prelungiri de Gabriel Boștină.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

25 Oct. 2011, 16:53 Cupa
Pe aceeași temă