Chindia a decis unde mută meciul din 16-imi cu CFR Cluj. Partida nu poate fi organizată la Târgoviște, fiindcă stadionul nu are nocturnă

Ionuț MARIN, Marius ANGHEL 20 Sep. 2018, 12:35 Cupa
Chindia a decis unde mută meciul din 16-imi cu CFR Cluj.** Partida nu poate fi organizată la Târgoviște, fiindcă stadionul nu are nocturnă

Conducătorii clubului Chindia Târgoviște au decis unde vor organiza meciul cu CFR Cluj din Cupa României, fiindcă pe „Eugen Popescu” nu au cum, deoarece partida a fost programată să se desfășoare la o oră la care e nevoie de nocturnă.

Dâmbovițenii vor organiza la Mioveni, pe stadionul Orășenesc, meciul cu CFR Cluj din 16-imile de finală ale Cupei României. Partida este programată miercuri, 26 septembrie, ora 21:30.

Cel mai probabil, intrarea spectatorilor va fi liberă.

Chindia s-a calificat cu emoții în această fază a competiției, după 2-1 la Moreni cu Flacăra. Golurile roș-albaștrilor au fost marcate de Daniel Florea, în finalul jocului (83, 90+6).

Până la meciul de Cupă, târgoviștenii vor juca duminică, de la ora 11:00, pe teren propriu cu SSC Farul Constanța, în campionat.

Articol scris de Ionuț MARIN

 

 

Ionuț MARIN, Marius ANGHEL 20 Sep. 2018, 12:35 Cupa
Pe aceeași temă