Cucui nu scapă de operație după accidentarea la genunchi. Vâlcea va legitima azi doi jucători

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 10 Aug. 2016, 14:45 Liga 2
Cucui nu scapă de operație după accidentarea la genunchi.** Vâlcea va legitima azi doi jucători

Accidentat în amicalul de la Șirineasa, când i-a fugit genunchiul piciorului drept, fundașul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Rareș Cucui, a fost diagnosticat cu ruptură de menisc. Astfel, stoperul Vâlcii va ajunge pe masa de operație, dar este așteptat să revină în maxim cinci-șase săptămâni. Cucui se va opera la Târgu Mureș, la același medic care, în urmă cu trei ani, i-a refăcut și ligamentul.

Alți trei jucători vâlceni, Costin Stoica, Cosmin Piscanu și Florian Pârvu și-au reluat din această săptămână pregătirea treptată, după accidentări ușoare, însă probabil tehnicianul Jerry Gane nu va conta pe ei decât peste o săptămână, când vor fi pregătiți din punct de vedere fizic. Eliminat în jocul de la Arad, mijlocașul Stepfan Drăghici va absenta și el în meciul de vineri, din Zăvoi, cu ASU Poli.

În schimb, vestea bună pentru Vâlcea este că au sosit cărțile internaționale de transfer pentru cei doi jucători nou veniți, care au evoluat ultima dată în străinătate, Mihai Dina și Călin Cristea. Antrenorul secund Adrian Dulcea este astăzi la FRF, cu misiunea de a îi legitima pe cei doi jucători, în care Jerry Gane își pune mari speranțe.

„Am debutat bine la Arad, sper să continuăm pe această linie și câștigăm vineri, cu Timișoara. A fost un joc bun cu UTA, dar pe debut de campioant, foarte importante sunt punctele, sper să obținem victoria pe teren propriu, în următorul joc”, a anunțat Jerry Gane.

Partida din etapa a doua a Ligii a 2-a, CSM Râmnicu Vâlcea – ASU Politehnica Timișoara se va disputa vineri, 12 august, de la ora 17:30, și va fi televizată.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 10 Aug. 2016, 14:45 Liga 2
Pe aceeași temă