„Cu o victorie în meciul cu FC Snagov suntem la cer”

13 Oct. 2011, 12:26 Liga 2

Antrenorul secund al FC Botoșani susține că victoria în meciul cu FC Snagov este obligatorie. În caz contrar, cele trei puncte obținute etapa trecută la Buzău nu ar însemna prea mult iar roș-alb-albaștrii ar rămâne o echipă de mijlocul clasamentului.

„Luăm în calcul doar victoria dar se poate întâmpla orice. De fiecare dată când am avut ocazia să urcăm în partea superioară nu am reușit mai nimic. Cei de la Snagov vin după trei victorii consecutive. Îl cunosc personal pe antrenorul Snagovului, e un tip ambițios. Ei au declarat la începutul campionatului că au obiectiv promovarea în liga I. E o echipă periculoasă”, a spus Vali Bordeanu.

„Noi avem un moral bun și cu o victorie în meciul cu FC Snagov suntem la cer. Astăzi ne-am propus să vizionăm meciurile echipei FC Snagov. Au jucatori cu state vechi în liga a II-a. Nu avem de ce să luăm măsuri speciale pentru că ei ar trebui să se teamă de noi. Mie îmi place foarte mult scorul de 1-0 și mi-aș dori să îl repetăm la fiecare etapă”, a adăugat antrenorul secund al FC Botoșani.

Sursa: btonline.ro

13 Oct. 2011, 12:26 Liga 2
Pe aceeași temă