CSMS Iași și-a stabilit cantonamentele de la începutul lui 2014

Marius ANGHEL 23 Dec. 2013, 18:10 Liga 2
CSMS Iași** și-a stabilit cantonamentele de la începutul lui 2014

Exact ca în iarna anului trecut, în luna februarie formația din Copou va merge într-un stagiu de jocuri amicale în stațiunea turcă Antalya.

Deși formația ieșeană a intrat în vacanță deja de două săptămâni, șefii încearcă să găsească variante pentru ca parcursul din sezonul de primăvară să o apropie de obiectivul stabilit imediat după retrogradare: revenirea imediată în Liga I. Iar dacă la capitolul transferuri lucrurile au început să se miște, fundașul dreapta brăilean Bosoi și portarul italian Caparco punându-și semnătura pe contractele cu CSMS, responsabilii clubului din Copou și-au propus ca până la sfârșitul anului să definitiveze și programul de antrenamente din lunile ianuarie și februarie.

La Cheile Grădiștei și în Antalya

După reluarea activității, pe 10 ianuarie, formația din Copou va urma programul de reacomodare la efort la stadionul „Emil Alexandrescu”, în paralel cu efectuarea vizitei medicale, pentru ca șase zile mai târziu să plece într-un stagiu la Cheile Grădiștei, lângă Brașov, care se va întinde până pe 26 ianuarie.

După încă o săptămână de pregătiri la Iași, CSMS are programat un cantonament de meciuri de verificare în Antalya, care se preconizează a se încheia după 20 februarie, și în care fotbaliștii lui Marius Lăcătuș să-și măsoare nivelul acumulărilor cu cel puțin șase-șapte adversari.

„Organizatorii stagiului din Antalya ne-au trimis o ofertă, noi o analizăm cu toată atenția, iar la rându-ne le-am solicitat să ne ofere la dispoziție adversari de toate nivelurile, pentru a ne putea pune la punct în vederea sezonului de primăvară. Tratăm cu toată atenția această perioadă de la începutul lui 2014, pentru că ne așteaptă meciurile dificile și totodată importante în retur, dar mai ales în play-off, unde se va da adevărata luptă pentru promovare”, a declarat ieri Florin Prunea, președintele executiv al divizionarei secunde din Copou.

„Ținând cont că în 2014 ne așteaptă meciurile care decid echipele promovate în Liga I, avem încă nevoie de întăriri importante în mai toate compartimentele. Un buget separat pentru transferurile iernii putem, însă, avea doar în funcție de numele pe care le-am putea aduce în perioada următoare la Iași”
Florin Prunea, președinte executiv CSMS Iași

Sursa: Evenimentul

Marius ANGHEL 23 Dec. 2013, 18:10 Liga 2
Pe aceeași temă