CSMS este în grafic cu banii

04 Dec. 2011, 12:00 Liga 2
CSMS** este în grafic cu banii

După ce managerul Leo Grozavu și tehnicianul Ionuț Popa au anunțat că și-au întocmit deja rapoartele de analiză a activității din sezonul de toamnă, lucrează intens la o analiză similară și președintele executiv Mircea Ursu. Sigur, în cazul său accentul este pus pe management, care se rezumă la cheltuirea fondurilor virate în tur de la Primărie.

La capitolul financiar, și conducerea Comitetului Director, dar și șeful executivului susțin că lucrurile stau bine. Adică CSMS se află cu cheltuielile în grafic la jumătatea competiției chiar și în condițiile în care în vară s-a consumat peste 100.000 de euro pe achiziții de jucători, care, oricum, nu s-au regăsit în rezultate, dar nici în perspectiva pentru partea a doua a sezonului. Iar asta în condițiile în care jucătorii nu au încasat decât două jumătăți de primă, antrenorii – nici măcar una, iar zilele trecute s-au achitat cu mare greutate o parte dintre salariile pe luna octombrie. „Nu s-au făcut excese, deoarece jucătorii nu prea au avut de încasat recompense pentru rezultate, nefiind în obiectiv. Ba chiar mai mult, au mai fost și amendați din cauza unora dintre cele realizate în toamnă”, ne-a spus Mircea Ursu, lăsând aici de înțeles ideea că jucătorilor care se vor despărți în această iarnă de formația ieșeană nu li se vor mai face plăți prea curând.

La rândul său, vicepreședintele Comitetului Director, Constantin Anghelache susține că nu vrea să vină doar la o ședință informală, așa cum se prefigurează cea de săptămâna viitoare, ci la una strict de analiză a activității din tur. „Nu vreau să mai aud de dări de seamă, ca pe vremea comuniștilor, sau de astfel de chestiuni, ci de o discuție concretă, directă și cu cărțile pe masă. Cum la fel de bine nu aș mai vrea să aud despre construirea unei echipe care să atace promovarea cine știe când, în condițiile în care actuala Serie I este una extrem de modestă, din care mai nimeni nu vrea să promoveze”, a spus și Anghelache, convins că dacă lucrurile vor fi discutate direct la întrunire, și nu înainte de aceasta, CSMS și-ar putea forma un lot competitiv, care să se apropie destul de mult chiar de pretențiile Ligii I. Cel care a dat acum un an și jumătate locului Iașului în „B”, prin mutarea în Copou a Tricolorului Breaza, amintește aici că Juventus București, din Seria a II-a, este ca și desființată, cam la fel stând lucrurile și cu Victoria Brănești, care a pornit și ea extrem de vijelios curățenia de iarnă a lotului.

„Eu nu voi prezenta decât statistici, adică cifre concrete, despre felul în care s-au cheltuit banii, dar am convingerea că suntem în grafic din toate punctele de vedere. Mai puțin poate a rezultatelor…”
Mircea Ursu, președinte executiv CSMS Iași

„Nu înțeleg de ce spunem una, facem alta, mai apoi o îmbârligăm și o bolmojim și legat de obiectiv, și referitor la datorii, tocmai pentru ca nimeni să nu mai înțeleagă absolut nimic. Știu multe din ce s-a petrecut acolo, dar deocamdată tac, însă nu mă onorează deloc ce s-a dorit și ce a ieșit timp de un an și jumătate”
Constantin Anghelache, vicepreședinte Comitet Director CSMS Iași

Sursa: Evenimentul

04 Dec. 2011, 12:00 Liga 2
Pe aceeași temă