CSM Slatina surprinde iar și mai obține un rezultat important. Prestație bună cu Gloria Buzău și parcurs peste așteptări în Liga 2. Daniel Oprescu: ”Dacă avem răbdare, putem face lucruri foarte frumoase”

Răzvan STÎNGĂ 21 Aug. 2022, 14:20 Liga 2

CSM Slatina este una dintre echipele surprinzătoare ale acestui început de sezon de Liga 2, având, după trei etape, patru puncte, deși a evoluat împotriva unor adversari care vor în play-off, Concordia Chiajna, Steaua și Gloria Buzău. Cu formația lui Cristian Pustai a jucat sâmbătă și a remizat, 1-1.

Daniel Oprescu este încântat de începutul atât de bun al nou-promovatei, mai ales că el a venit în această vară în poziția de antrenor principal, promovarea în Liga 2 fiind obținută de CSM Slatina cu Ovidiu Burcă pe banca tehnică.

CSM Slatina, încă un rezultat bun în Liga 2: 1-1 cu Gloria Buzău. Impresiile antrenorului Daniel Oprescu

CSM Slatina a fost aproape chiar de o victorie neașteptată, conducând până în minutele de prelungire la Buzău. A deschis scorul în minutul 81, prin Marius Neicu, iar egalarea s-a produs în minutul 90+2, când a marcat Valentin Alexandru.

Oprescu a catalogat rezultatul ca fiind echitabil, mai ales că ambele echipe au lovit bara. Chiar dacă Gloria Buzău a avut mai mult inițiativa, CSM Slatina a fost la câteva secunde de victorie.

Daniel Oprescu, după Gloria Buzău – CSM Slatina 1-1: ”Per total, rezultatul este echitabil”

”Principalul” speră ca victoriile să fie legate în momentul în care echipa sa va întâlni formații de valoare apropiată.

Să fim realişti, suntem sub influenţa finalului de partidă, în care am primit gol în prelungiri şi am ratat o ocazie imensă, dar per total rezultatul este echitabil. Ei au avut bară, noi am avut bară, aşa că este un rezultat echitabil.

Nejucând în ultimii ani cu spectatori, a existat acel trac în jocul cu Steaua, dar, uşor-uşor, jucătorii au depăşit acele momente şi am arătat ce trebuie. Am întâlnit, în aceste etape echipe care se bat la promovare, care au bugete de trei ori mai mari, şi am jucat de la egal la egal.

Şi astăzi, ne-am continuat strategia, cu jucători foarte tineri pe teren, doi dintre ei născuţi 2004, altul 2003, suntem în grafic din toate punctele de vedere. Dacă avem răbdare, se pot face lucruri foarte frumoase”, a precizat Daniel Oprescu, citat de News Flux.

  • CSM Slatina, cu Gloria Buzău: I. Pop – Al. Dinu, Sălcianu, Gherghe, Mitran – Trașcu (M. Manea 58′), D. Toma, Dav. Oprescu (C-tin. Radu 58′), Cr. Dinu (Trancă 70′) – Doman (cpt.)(Necșulescu 84′), Al. Popovici (Neicu 58′);
    Rezerve neutilizate: Velcu – M. Șerban, Pisăru, Leață;

CSM Slatina mai are un meci de foc, cu Unirea Slobozia

CSM Slatina are, după cum aminteam, un program foarte greu în primele etape de Liga 2, iar după duelul câștigat cu Concordia Chiajna, scor 3-0, după înfrângerea cu Steaua, scor 1-2, și după remiza cu Gloria Buzău, 1-1, va mai da peste o altă echipă care tinde la promovarea în SuperLigă, în etapa a 4-a, Unirea Slobozia (acasă).

Abia în etapa a 5-a va avea formația din Slatina o partidă teoretic mai ușoară, cu nou-promovata Minaur Baia Mare, în deplasare.

Foto: Gloria Buzău

https://liga2.prosport.ro/seria-1/acasa-ca-in-deplasare-jucatorii-echipei-gloria-buzau-injurati-de-fani-in-meciul-cu-csm-slatina-cristi-pustai-nu-simtim-sustinerea-lor-sunt-oameni-care-injura-din-minutul-zero-19241714

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-csm-slatina-incepe-de-la-ora-1300-cristian-pustai-se-asteapta-la-un-meci-dificil-cu-oltenii-19241530

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-3-zi-plina-cu-meciuri-in-esalonul-secund-doua-dintre-cele-patru-formatii-cu-punctaj-maxim-intra-la-joc-de-la-ora-1100-19241517

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ovidiu-burca-n-a-mai-rezistat-si-a-izbucnit-reactie-dura-la-adresa-conducerii-lui-dinamo-din-ultimii-doi-ani-toata-lumea-a-facut-numai-mizerii-asta-e-realitatea-dar-mi-am-asumat-19241884

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dan-alexa-ramane-fara-victorie-la-fc-brasov-si-dupa-al-treilea-meci-acum-cu-poli-timisoara-pana-la-urma-suntem-multumiti-cu-egalul-acesta-cum-interpreteaza-faza-in-care-lambrinoc-19241823

Răzvan STÎNGĂ 21 Aug. 2022, 14:20 Liga 2
Pe aceeași temă