CSM Slatina, negocieri intense cu foști jucători de la Dinamo și FCSB! Atacanții care ar putea forma noua ofensivă a echipei lui Daniel Oprescu

Adi MARICA 30 May. 2024, 16:21 Liga 2
CSM Slatina, negocieri intense cu foști jucători de la Dinamo și FCSB! Atacanții care ar putea forma noua ofensivă a echipei lui Daniel Oprescu

CSM Slatina a încheiat sezonul 2023-2024 al Ligii 2 pe locul 4 în Grupa B a play-out-ului, echivalentul locului 14 din 20, la general, ținând cont de numărul de puncte avut la final.

Antrenorul echipei slătinene, Daniel Oprescu (foto principal), a creionat programul de pregătire și va suna adunarea pe 17 iunie.

Până atunci, de la echipă vor urma o serie de plecări.

Mulți jucători vor pleca de la CSM Slatina

Momentan, CSM Slatina nu a comunicat nimic oficial despre jucători, despre plecări sau veniri.

Din informațiile Liga2.ro, cu echipa nu vor mai continua, de exemplu, Alexandru Ciocâlteu, John Mondragon, Mircea Donca, Valentin Alexandru și Mihai Ion, jucători cărora le expiră contractul.

Lotul lui Oprescu va suferi modificări majore în această vară, iar pentru compartimentul ofensiv sunt discuții intense cu atacanții Cătălin Țîră (29 de ani) și Cătălin Golofca (34 de ani).

Cătălin Țîră vrea un restart la Slatina. Și Cătălin Golofca e liber din iarnă

Țîră (foto text) nu a mai jucat din iarnă, atunci când s-a despărțit din nou de Dinamo. Atacantul a confirmat discuțiile cu CSM Slatina și ia în calcul serios varianta de a juca sub comanda lui Oprescu.

”În mare ne-am înțeles, mai sunt de pus la punct doar câteva detalii. Poate fi un restart pentru mine la Slatina. Pe Daniel Oprescu îl știu foarte bine”, a spus Cătălin Țîră pentru Liga2.ro.

Legat de capitolul Dinamo, echipă de la care a plecat la finalul anului trecut, Țîră a spus doar că ”Dinamo trebuia să se salveze”.

  • Trecut pe la juniorii lui Dinamo, Udinese și Lazio, Țîră a mai fost legitimat la echipe precum ADO Den Haag, FC Brașov, Concordia, Rapid, Neftchi Baku, Dunărea Călărași, FC Voluntari sau Suduva.

Un alt fotbalist experimentat în vizorul celor de la Slatina este Cătălin Golofca (34 de ani), un jucător cu un CV bun, ținând cont de echipele la care a evoluat: FCSB, CFR Cluj, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și FC Botoșani.

Acesta este liber de contract tot din iarnă, când s-a despărțit de Chindia. ”Acum mă pregătesc cu un preparator fizic la Brașov. Mi-e dor să joc fotbal, îmi pare rău că am pierdut lunile astea”, spunea, pentru Liga2.ro, în aprilie, Golofca. El nu a mai putut semna apoi cu o altă echipă, fiindcă jucase deja pentru două în sezonul 2023-2024, ediție pe care a început-o la FC Botoșani.

Daniel Oprescu sună adunarea în data de 17 iunie la CSM Slatina

CSM Slatina a stabilit, în linii mari, programul de pregătire pentru vară, cu data la care se va reuni, perioada în care va organiza cantonamentul și când vor avea loc meciurile amicale.

Daniel Oprescu va avea jucătorii sub comandă peste mai puțin de o lună din acest moment, la 17 iunie. În primă fază va avea loc vizita medicală, iar ulterior vor demara și antrenamentele și pregătirea sezonului 2024/ 2025 al Ligii 2. Slătinenii se vor antrena pe plan local pentru o săptămână, până la 25 iunie, iar apoi, pentru ceva mai mult de șapte zile, vor merge în cantonament, probabil pe plan intern, în România.

Din calendarul publicat de CSM Slatina, se pare că prima partidă de verificare va avea loc abia după cantonament, în primele zile din luna iulie. Daniel Oprescu va trasa programul exact în perioada următoare, când va fi decis locul stagiului de pregătire, dar și echipele pe care Slatina le va întâlni în partidele de tip test.

Foto: News Flux și Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

Adi MARICA 30 May. 2024, 16:21 Liga 2
Pe aceeași temă