CSM Slatina a pus ”tunurile” pe arbitraj după victoria cu Turris Oltul. Golul anulat în prima repriză l-a făcut pe interimarul Mircea Voicu să reacționeze: ”Am câştigat împotriva arbitrajului. Faza a fost de cascadorii râsului”

Andrei PASCU 26 Nov. 2020, 13:49 Liga 2
CSM Slatina a pus ”tunurile” pe arbitraj după victoria cu Turris Oltul. Golul anulat în prima repriză l-a făcut pe interimarul Mircea Voicu să reacționeze: ”Am câştigat împotriva arbitrajului. Faza a fost de cascadorii râsului”

CSM Slatina a produs surpriza în etapa cu numărul 14 din Liga 2 și a reușit să învingă Turris Oltul pe teren propriu cu scorul de 2-1. Acum, echipa este pregătită de antrenorul secund Mircea Voicu, care asigură interimatul după ce a fost anunțată rezilierea contractuală cu Mihai Ianovschi.

Mircea Voicu: ”Este şi munca lui Mihai Ianovschi” 

Voicu nu a uitat de munca depusă de fostul ”principal” și consideră că victoria i se datorează în mare măsură acestuia. De altfel, a declarat la finalul partidei că nu a reușit să schimbe mare lucru la echipă, pentru că a condus doar câteva ședințe de pregătire. Planurile interimarului sunt mari, dorind o nouă victorie în etapa următoare, când CSM Slatina va evolua în compania celor de la Concordia Chiajna.

”Felicit jucătorii pentru această victorie, este şi munca lui Mihai Ianovschi. Eu, în doar câteva zile, am schimbat câteva lucruri. Mă bucur că băieţii au câştigat, că s-au montat, dar să nu uităm că sâmbăta viitoare mai avem o etapă, mergem la Chiajna, de unde trebuie să revenim cu puncte, să încheiem cât de cât bine acest an. După care vom trage linie şi vom vedea ce avem de făcut în iarnă”, a precizat antrenorul interimar Mircea Voicu, citat de News Flux.

Mircea Voicu, despre faza de la finalul primei reprize: ”Le-am spus jucătorilor la pauză să lase arbitrajul, să-şi vadă de joc” 

Mircea Voicu nu a omis să evidențieze la interviurile de după confruntarea dintre CSM Slatina și Turris Oltul și faza petrecută la finalul primei reprize. În minutele de prelungire ale primei părți, arbitrul Andrei Moroiță a dictat o lovitură liberă pentru gazde. În urma fazei rezultate, CSM Slatina a marcat prin Ianis Stoica, dar centralul a anulat surprizător reușita după ce mingea intrase în poartă.

Când a văzut că portarul Răzvan Ducan a gafat și a scăpat balonul printre picioare, Andrei Moroiță a fluierat și a indicat intrarea la cabine a celor două echipe.

”Le-am spus jucătorilor la pauză să lase arbitrajul, să-şi vadă de joc, ceea ce au şi făcut. Au mai marcat încă un gol, dar este incredibil ce se întâmplă. Şi de data aceasta, am câştigat chiar şi împotriva arbitrajului, aşa cum am făcut-o şi cu Metaloglobus, dar sunt meciuri în care am pierdut puncte din cauza că am fost dezavantajaţi. Să nu uităm ce s-a întâmplat la Severin, în meciul cu Craiova, acasă cu Rapid.

Cel puţin acum, faza a fost de cascadorii râsului. Nimeni nu înţelege cum arbitrul a putut anula golul lui Ianis Stoica. Nu se poate ca de fiecare dată să fim dezavantajaţi. Vrem doar să fim arbitraţi corect. Ce se întâmpla dacă la ultimul corner al celor de la Turris Turnu Măgurele eram egalaţi, după ce arbitrul ne-a anulat gol de 2-0 perfect valabil!? Nu poţi să iei munca acestor băieţi”, a mai spus Mircea Voicu.

CSM Slatina a adunat nouă puncte în ultimele cinci meciuri 

CSM Slatina e pe locul 14 în clasamentul Ligii 2, cu 16 puncte în 13 meciuri. A ajuns la trei victorii în ultimele cinci meciuri și a ieșit din ”zona roșie”.

Următorul meci al oltenilor este în etapa a 15-a, cu Concordia Chiajna. Partida este programată pe terenul ilfovenilor, pe 5 decembrie, de la ora 11:00.

Foto: News Flux

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-14-cinci-meciuri-au-loc-de-la-ora-1400-dunarea-calarasi-si-viitorul-pandurii-pot-urca-pe-podium-asu-poli-pare-sa-aiba-o-misiune-facila-si-sa-se-apropie-din-nou-de-lider-19159391

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dezamagire-totala-la-turris-oltul-dupa-infrangerea-cu-csm-slatina-eugen-trica-nu-si-a-ascuns-supararea-la-finalul-meciului-19159593

https://liga2.prosport.ro/seria-1/faza-halucinanta-la-meciul-csm-slatina-turris-oltul-video-arbitrul-a-anulat-un-gol-dat-din-lovitura-libera-dupa-ce-a-vazut-ca-mingea-intra-in-poarta-cum-a-motivat-decizia-in-fata-jucatorilor-car-19159460

Andrei PASCU 26 Nov. 2020, 13:49 Liga 2
Pe aceeași temă