CSM Slatina a perfectat două noi achiziții, un fundaș fost la FC Brașov și un portar adus sub formă de împrumut de la FC Hermannstadt

Andi SÂRBU 13 Jul. 2022, 13:45 Liga 2
CSM Slatina a perfectat două noi achiziții, un fundaș fost la FC Brașov și un portar adus sub formă de împrumut de la FC Hermannstadt

CSM Slatina a perfectat două noi achiziții, ajungând, astfel, la un total de șapte jucători aduși după promovarea reușită în această vară în Liga 2.

Cele mai recente noutăți din lotul antrenat de Daniel Oprescu sunt Robert Gherghe (26 de ani), ultima dată la FC Brașov, și Ionuț Pop (25 de ani la 1 august), venit sub formă de împrumut de la FC Hermannstadt.

Ambii jucători au evoluat pentru trupa olteană în amicalul disputat ieri, 12 iulie, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, câștigat cu 1-0 la Slatina.

Robert Gherghe revine la o echipă din Slatina

Robert Gherghe este originar din Slatina și revine să joace în orașul natal, după experiențele avute la FC Olt Slatina și Inter Olt Slatina. Pentru prima a evoluat inclusiv în Liga 2, în sezonul 2013-2014.

Ultima echipă pentru care a evoluat a fost FC Brașov, în sezonul recent încheiat al eșalonului secund. A bifat 23 de partide, dintre care în 20 a fost integralist și a marcat un gol (în FC Brașov – Astra 6-1). Gherghe și-a terminat contractul cu echipa din Brașov și nu l-a convins pe Dan Alexa să-l păstreze în lot și pentru noul sezon.

”Robert Gherghe revine acasă!
Fotbalist ce în trecut a evoluat pentru FC Olt Slatina, Robert Gherghe revine în fotbalul din oraşul natal. Fundaşul central, în vârstă de 26 de ani, a semnat cu CSM Slatina.
Robert Gherghe a mai jucat, în decursul carierei pentru Voluntari II, Metaloglobus Bucureşti, CS Mioveni şi FC Braşov.
Robert Gherghe a reuşit, în vara anului trecut, promovarea în Liga I cu CS Mioveni, din postura de căpitan de echipă.
Sezonul trecut a jucat pentru FC Braşov, alături de care a reuşit menţinerea în Liga a II-a în urma unui baraj disputat contra celor de la Poli Timişoara.
Bun venit, Robert Gherghe!”, a anunțat CSM Slatina pe pagina sa de Facebook, fără a comunica și perioada contractului.

Ionuț Pop vine împrumut de la FC Hermannstadt

Echipa antrenată de Daniel Oprescu s-a întărit în această vară și cu un portar. Este vorba despre Ionuț Pop, care vine sub formă de împrumut de la FC Hermannstadt, echipă cu care a promovat în această vară în SuperLigă (noua denumire a Ligii 1). La sibieni a evoluat în 11 meciuri în prima parte a sezonului recent încheiat de Liga 2, ulterior devenind al treilea portar din lot după ce în lotul lui Marius Măldărășanu a ajuns Plamen Iliev, Vlad Muțiu fiind preferat ca variantă secundă.

”Echipa noastră şi-a acoperit postul de portar prin aducerea, sub formă de împrumut, a goalkeeper-ului Ionuţ Pop, care în această vară a promovat în Liga I cu FC Hermannstadt.
Portarul Ionuţ Pop (24 de ani) a mai evoluat, în decursul carierei, în Italia, la AS Roma (juniori și echipa Primavera), apoi la Fidelis Andria și Alessandria, iar în 2019 a revenit în România la FC Hermannstadt. Bun venit, Ionuţ Pop!”, a transmis CSM Slatina.

  • În amicalul disputat ieri de CSM Slatina cu Viitorul Pandurii, Robert Gherghe și Ionuț Pop au evoluat în repriza secundă.

La capitolul achiziții făcute în această vară, celelalte noutăți ale echipei CSM Slatina sunt fundașii Ionuţ Mitran (U Craiova) și Cătălin Ion (Academica Clinceni), mijlocaşii Marian Şerban (Chindia Târgovişte), Andrei Traşcu (Unirea Slobozia) și atacantul Luis Niţu (Gaz Metan Mediaş).

Foto: CSM Slatina

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-victorie-cu-viitorul-pandurii-pe-parcursul-a-doua-ore-de-joc-unicul-gol-marcat-din-penalty-19237262

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-cele-cinci-nou-promovate-au-primit-certificarea-pentru-liga-2-corvinul-hunedoara-si-csm-resita-raman-sa-astepte-minuni-cele-20-de-echipe-care-vor-evolua-in-sezonul-2022-2023-de-esalon-secu-19236838

https://liga2.prosport.ro/seria-1/esec-drastic-la-debutul-oficial-al-lui-daniel-oprescu-pe-banca-nou-promovatei-csm-slatina-fostul-selectioner-al-nationalei-u18-a-gasit-repede-scuze-19236795

Andi SÂRBU 13 Jul. 2022, 13:45 Liga 2
Pe aceeași temă