CSM Reșița promite un meci mare cu Petrolul. Cristian Bobar: ”Au un buget superior, dar nu banii joacă. Suntem pregătiți”. Trupa lui Alexandru Pelici a efectuat joi o nouă testare de COVID-19

Răzvan STÎNGĂ 03 Sep. 2020, 16:35 Liga 2
CSM Reșița promite un meci mare cu Petrolul. Cristian Bobar: ”Au un buget superior, dar nu banii joacă. Suntem pregătiți”. Trupa lui Alexandru Pelici a efectuat joi o nouă testare de COVID-19

CSM Reșița se află în fața primului meci al noului sezon din Liga 2. În prima etapă a stat, iar în runda cu numărul doi primește vizita formației Petrolul. Președintele Cristian Bobar a vorbit despre ploieșteni, despre care a precizat că au un buget net superior dar este convins că jucătorii Reșiței vor face un meci mare.

Un meci foarte important, un meci cu o echipă foarte bună, cu o echipă care vine clar după puncte. Am văzut și declarația antrenorului Viorel Moldovan, nu-și mai permit să piardă puncte. Noi bineînțeles că nu vrem să le dăm, așa că o să fie un meci interesant, cu o echipă care, probabil, are cel mai mare buget alocat din Liga a 2-a. Viorel Moldovan și-a dorit foarte mult jucători din Liga I, dar nu i-a putut aduce. Deși au un buget de două ori mai mare decât noi, nu banii joacă. Noi suntem pregătiți și am constatat că avem mulți suporteri alături de noi, atât din oraș, cât și din județ”, a declarat Cristian Bobar pentru Radio Reșița.

Cristian Bobar: ”Fanii au cumpărat foarte multe carduri de fidelitate, tricouri, materiale promoționale”

CSM Reșița a emis carduri de fidelitate, pentru ca fanii să ajute financiar clubul. Ideea a venit chiar din partea suporterilor, iar conducătorii echipei au acceptat și au pus totul în practică. Clubul din Reșița a realizat și o campanie video, la care au participat fotbaliștii Alberto Cobrea, Laurențiu Breșneni și Victor Astafei, dar nu a lipsit nici Marcel Gușcă, liderul galeriei, prezent la orice acțiune a bănățenilor atunci când e vorba de suporteri.

Cristian Bobar a afirmat că suporterii au reacționat foarte bine la inițiativă și au cumpărat într-un număr destul de important cardurile, dar și alte materiale cu inscripțiile clubului reșițean.

Au cumpărat foarte multe carduri de fidelitate, tricouri, materiale promoționale. S-au comercializat câteva sute. Ei sunt alături de noi, chiar dacă nu se pot afla în tribune. Pierdem foarte mult că nu-i putem avea în incinta stadionului, dar sperăm să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor. Le-am transmis jucătorilor să fie curajoși și să aibă atitudine, pentru că o să avem un meci frumos”, a adăugat președintele Reșiței.

Cristian Bobar: ”La fiecare testare există emoții, deoarece nu ne dorim să avem probleme” 

Joi, CSM Reșița a făcut o nouă testare pentru depistarea virusului COVID-19, iar rezultatele urmează să vină vineri. Conducătorul speră ca toți jucătorii să iasă negativ și Alexandru Pelici să poată alinia cel mai bun ”11” în primul meci oficial al sezonului.

Astăzi (n.r. – joi, 3 septembrie) jucătorii au efectuat testele, iar mâine așteptăm rezultatele. După aceasta echipa va intra în cantonament la stadion. La fiecare testare există emoții, deoarece nu ne dorim să avem probleme. Avem nevoie de întreg lotul să fie valid. Toți jucătorii sunt sănătoși, apți pentru acest joc cu Petrolul Ploiești. La meci există un protocol anti COVID care trebuie respectat, fiecare răspunde pentru ceea ce face. Gazonul este unul de Liga 1, putem juca un fotbal frumos, toate condițiile sunt asigurate. Este un meci greu, cu presiune, pentru că Petrolul Ploiești vine după puncte la Reșița”, a spus Cristi Bobar.

CSM Reșița începe, așadar, Liga 2 în etapa a doua, pentru că în prima etapă, conform tragerii la sorți, a fost nevoită să stea. Astfel, în runda cu numărul doi, echipa pregătită de Alexandru Pelici primește vizita celor de la Petrolul, după care se va deplasa la Aerostar Bacău. În etapa a patra întâlnește ASU Poli la Reșița, iar în etapa a cincea merge pe terenul celor de la SCM Gloria Buzău.

Calendarul complet al echipelor din Liga 2 pentru sezonul 2020/2021 poate fi analizat AICI.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-a-scos-la-vanzare-bilete-virtuale-pentru-meciul-din-etapa-a-doua-din-liga-2-cu-petrolul-19146301

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-s-a-testat-din-nou-cu-soimii-lipova-in-lipsa-partidei-oficiale-din-prima-etapa-a-noului-sezon-al-ligii-2-pelici-m-am-decis-asupra-primului-11-cu-petrolul-19146067

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-pelici-nemultumit-de-tragerea-la-sorti-a-programului-ligii-2-csm-resita-e-dezavantajata-din-doua-aspecte-banatenii-au-perfectat-inca-doua-achizitii-19145500

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 03 Sep. 2020, 16:35 Liga 2
Pe aceeași temă