CSM Reșița cere ajutorul suporterilor. A scos la vânzare carduri de fidelidate, pentru conturarea bugetului din noul sezon | VIDEO

Andrei PASCU 27 Aug. 2020, 15:03 Liga 2
CSM Reșița cere ajutorul suporterilor. A scos la vânzare carduri de fidelidate, pentru conturarea bugetului din noul sezon | VIDEO

CSM Reșița a emis carduri de fidelitate, pentru ca fanii să ajute financiar clubul. Ideea a venit chiar din partea suporterilor, iar conducătorii echipei au acceptat și au pus totul în practică. Clubul din Reșița a realizat și o campanie video, la care au participat fotbaliștii Alberto Cobrea, Laurențiu Breșneni și Victor Astafei, dar nu a lipsit nici Marcel Gușcă, liderul galeriei, prezent la orice acțiune a bănățenilor atunci când e vorba de suporteri. Într-un promo, cei patru îi îndeamnă pe fani să achiziționeze cardurile scoase la vânzare, pentru suma de 70 de lei.

Mesajele jucătorilor și a suporterului:

  • Marcel Gușcă: ”Mereu am fost alături de echipă, moral și financiar. De această dată, moral nu putem, doar financiar. Toți pentru echipă!
  • Alberto Cobrea: ”Fiți alături de noi!
  • Laurențiu Breșneni: ”Jucăm pentru voi!
  • Victor Astafei: ”Doar împreună putem aduce Reșița acolo unde îi este locul!

Marcel Gușcă: ”Echipa va trece prin momente mai dificile, atât din punct de vedere moral, cât și financiar”

Marcel Gușcă a vorbit pentru Radio Reșița despre ideea de la care a pornit totul. Suporterii s-au gândit că reșițenii trec printr-un moment mai dificil din punct de vedere financiar, din cauza pandemiei cu noul coronavirus și din cauza faptului că meciurile se joacă fără spectatori în tribune.

Astfel, cum fanii nu mai pot ajuta prin prezența lor la stadion echipa, s-au gândit că este indicat să aducă un plus financiar bugetului clubului, pentru următorul sezon de Liga 2.

”Suporterii sunt obișnuiți să fie prezenți la meciuri și pentru mine, care merg de 40 de ani pe stadion, este un sentiment ciudat ca echipa mea să joace și eu să nu o pot încuraja. Din lipsa suporterilor din tribună, echipa va trece prin momente mai dificile, atât din punct de vedere moral, cât și financiar. Ne pare rău că nu-i putem sprijini, cel puțin moral, căci financiar depunem eforturi să ajutăm echipa. Suntem conștienți că în această perioadă pierderile financiare sunt însemnate pentru club, din cauza lipsei suporterilor din tribună. De-a lungul timpului, suporterii rosso-neri au demonstrat că pot ajuta foarte mult clubul prin contribuția lor: donații, prin cumpărarea de abonamente și de bilete, tricouri, diferite materiale promoționale.

Așadar, cei care susțin CSM Reșița pot ajuta echipa prin achiziționarea cardurilor de fidelitate. Prin acest mod ne-am gândit noi să sprijinim clubul, iar CSM Reșița a venit și cu o ofertă: cei care achiziționează acum cardul de fidelitate vor putea intra gratuit pe stadion în cazul în care prezența spectatorilor în tribună va fi permisă. Aceste carduri pot fi achiziționate și după ce va începe campionatul”, a afirmat Marcel Gușcă.

CSM Reșița nu va juca în prima etapă de Liga 2. Va debuta în runda a doua, cu Petrolul 

CSM Reșița începe Liga 2 în etapa a doua, pentru că în prima etapă, conform tragerii la sorți, va sta.

Astfel, în runda cu numărul doi, echipa pregătită de Alexandru Pelici primește vizita celor de la Petrolul, după care se va deplasa la Aerostar Bacău. În etapa a patra întâlnește ASU Poli la Reșița, iar în etapa a cincea merge pe terenul celor de la SCM Gloria Buzău.

Calendarul complet al echipelor din Liga 2 pentru sezonul 2020/2021 poate fi analizat AICI.

Alexandru Pelici nu e prea mulțumit de programul echipei sale.


https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-pelici-nemultumit-de-tragerea-la-sorti-a-programului-ligii-2-csm-resita-e-dezavantajata-din-doua-aspecte-banatenii-au-perfectat-inca-doua-achizitii-19145500

https://liga2.prosport.ro/seria-1/a-fost-stabilit-programul-primelor-doua-etape-ale-noului-sezon-al-ligii-2-fc-u-craiova-ripensia-e-primul-joc-televizat-19145463

Andrei PASCU 27 Aug. 2020, 15:03 Liga 2
Pe aceeași temă