CSM Reșița, pregătiri speciale înaintea ”finalei” cu Unirea Slobozia. Cristian Bobar: ”Deplasarea s-a făcut cu trei zile înainte, pentru a nu exista oboseală. Ne dorim foarte mult să nu pierdem”

Andrei PASCU 06 May. 2021, 16:58 Liga 2
CSM Reșița, pregătiri speciale înaintea ”finalei” cu Unirea Slobozia. Cristian Bobar: ”Deplasarea s-a făcut cu trei zile înainte, pentru a nu exista oboseală. Ne dorim foarte mult să nu pierdem”

În Grupa B a play-out-ului Ligii 2 se menține tensiunea până în ultima etapă. Aici, doar o echipă a retrogradat matematic, Aerostar Bacău, iar a doua care va merge în Liga 3 și formația care se va ”califica” în barajul de menținere se vor decide în urma ultimei runde, a 7-a.

Unirea Slobozia și CSM Reșița se luptă pentru poziția a 5-a, care duce în baraj, și evitarea locului 6, care trimite ocupanta direct în Liga 3. Cele două vor juca una împotriva celeilalte sâmbătă de la ora 11:00, la Slobozia. În acest moment, acestea sunt la egalitate de puncte, 26.

Cristian Bobar, președintele reșițenilor, a declarat că este încrezător înaintea partidei, deși sezonul a fost unul destul de slab pentru clubul său, ținând cont de faptul că lotul a fost unul bun, în care se regăsesc jucători cu experiență, cu multe partide în Liga 1, lucru cu care puține echipe din Liga 2 se pot lăuda.

Cristian Bobar: ”Ne dorim foarte mult să nu pierdem acest meci. Cred că avem un lot de jucători valoroşi, cu experienţă” 

Toată această perioadă a fost tratată de CSM Reșița cu foarte mare atenție, conducerea fiind precaută la fiecare detaliu. Astfel, deși meciul e programat abia sâmbătă, CSM Reșița nu a procedat ca până acum, preferând să plece spre Slobozia din urmă cu mai multe zile.

S-a oprit chiar la Mogoșoaia în drum spre partida cu Unirea Slobozia, urmând să părăsească abia vineri localitatea, spre destinația finală.

Un meci important, poate cel mai important pentru noi. Suntem deja la Mogoşoaia, iar mâine (n.r. – vineri) vom pleca spre Slobozia. Avem încredere sută la sută în tot lotul de 22 de jucători care au făcut deplasarea şi sperăm să ne atingem obiectivul la finalul jocului. În afară de Alin Dudea, care are probleme mai vechi, avem tot lotul valid. Sunt 22 de jucători, pentru ca Adi Falub să aibă soluţii.

Deplasarea a fost făcută cu trei zile înainte pentru a nu exista oboseală şi pentru ca fotbaliştii să aibă timp să lucreze ultimele detalii. Ne dorim foarte mult să nu pierdem acest meci. Cred că avem un lot de jucători valoroşi, cu experienţă, care vor face faţă presiunii. Chiar le-am transmis că eu unul, personal, am foarte mare încredere în ei. Le-am spus-o şi în vestiar, iar acum o fac şi public”, a declarat Cristian Bobar, citat de Radio Reșița.

Unirea Slobozia a învins clar CSM Reșița în sezonul regular 

Unirea Slobozia și CSM Reșița au câte 26 de puncte, iar învingătoarea dintre ele va merge în baraj. Nu-și mai pot asigura prezența în Liga 2 în urma etapei a 7-a, întrucât Concordia Chiajna are un avans de cinci puncte în acest moment și este sigură de locul 4. Ca o statistică, în meciul din sezonul regular, Unirea Slobozia a învins la scor CSM Reșița, în Valea Domanului, cu 3-0.

Înaintea confruntării de sâmbătă, în etapa precedentă, a 6-a a play-out-ului, cele două au remizat în meciurile disputate. Unirea Slobozia a făcut 2-2 cu Aerostar Bacău, în deplasare, în timp ce CSM Reșița a primit vizita celor de la SCM Gloria Buzău, iar partida s-a terminat 1-1.

Foto: Sebastian Tătaru/ Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/teapa-de-zile-mari-la-rapid-vicepresedintele-demis-are-de-recuperat-350-000-de-euro-de-la-victor-angelescu-artificiul-financiar-ingenios-al-patronului-din-giulesti-exclusiv-19182950

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/stadionul-ion-oblemenco-gazduieste-doua-meciuri-in-timp-ce-se-desfasoara-maratonul-de-vaccinare-jucatorii-universitatii-craiova-indeamna-fanii-sa-se-vaccineze-19182952

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ciprian-marica-pastreaza-misterul-privind-situatia-lui-ianis-zicu-la-farul-sper-sa-va-fac-o-surpriza-placuta-constantenii-sunt-orgoliosi-vor-performanta-cu-cine-il-compara-pe-mih-19182919

 

 

Andrei PASCU 06 May. 2021, 16:58 Liga 2
Pe aceeași temă