CSM Focșani și Unirea Ungheni au anunțat că au primit certificarea pentru Liga 2! Echipa din Mureș transmite unde va juca meciurile de acasă

Andrei PASCU 27 Jun. 2024, 17:51 Liga 2
CSM Focșani și Unirea Ungheni au anunțat că au primit certificarea pentru Liga 2! Echipa din Mureș transmite unde va juca meciurile de acasă

Două dintre cele șase echipe nou-promovate din Liga 3 în Liga 2 în această vară au anunțat că au primit certificarea pentru sezonul 2024/2025. Este vorba de CSM Focșani și Unirea Ungheni.

Cele două au transmis, prin intermediul paginilor lor de Facebook, că au primit verdict favorabil din partea Federației Române de Fotbal, neașteptând ca anunțul să fie comunicat chiar de FRF printr-un comunicat, așa cum s-a întâmplat în cazul formațiilor care au fost în Liga 2 sezonul trecut și au primit cerificarea.

CSM Focșani și Unirea Ungheni au primit certificarea pentru Liga 2

CSM Focșani a făcut anunțul miercuri seară, 26 iunie. Și-a înștiințat suporterii că au fost îndeplinite criteriile minime cerute pentru a putea juca în Liga 2, astfel că acum ultima nou-promovată este pregătită să demareze pregătirile și să se pună la punct sportiv.

CSM Focșani se reunește destul de târziu în vederea abordării primului sezon de Liga 2 după promovarea din Liga 3. Abia la 1 iulie va avea loc prima întâlnire pentru pregătirea stagiunii 2024/2025.

Până acum, la nivelul informațiilor transmise public, doar chestiuni de principiu au fost comunicate, anume că se va merge pe continuitate, în mare măsură, la nivelul lotului. În ceea ce privește obiectivul, CSM Focșani își propune să se salveze de la retrogradare.

Echipa de fotbal CSM Focșani 2007 a primit astăzi licență pentru Campionatul Național/ Liga a 2-a, sezonul 2024-2025

În urma evaluării criteriilor de participare Liga 2 și a analizării documentelor prezentate de către club, Comisia de certificare din cadrul FRF a hotărât acordarea certificatului de participare Liga 2, sezonul 2024-2025, clubului CSM Focșani 2007.

Mulțumim pentru implicare și efortul depus directorului sportiv al secției fotbal, Marius Radu, responsabil obținere licențiere, și dnei Daniela Săvulescu-Liciu, economist în cadrul clubului nostru.

Baftă, băieți

Hai, CSM Focșani 2007”, a transmist CSM Focșani în privința certificării.

Unirea Ungheni are certificare pentru Liga 2 și va juca acasă la Ungheni

Unirea Ungheni și-a informat și ea fanii că îndeplinește criteriile minime de certificare pentru Liga 2, primind la rândul ei confirmarea din partea Federației Române de Fotbal.

Însă, nou-promovata a mai transmis că va putea juca pe stadionul din localitate meciurile din liga secundă, pe aceeași arenă pe care a disputat și duelurile din Liga 3.

Liga a II-a ne așteaptă!

Ultimele informații privitoare la desfășurarea viitorului sezon competițional, ne confirmă așteptările!

C.S.Unirea Ungheni, își va disputa partidele de pe teren propriu, ACASĂ, pe Stadionul ‘Central’ Ungheni!

ÎMPREUNĂ SUNTEM UNIREA!
ÎMPREUNĂ SUNTEM UNGHENI!”, a comunicat și Unirea Ungheni.

Unirea Ungheni s-a reunit, dar preferă să nu anunțe nimic! Merge în cantonament în Austria

Unirea Ungheni s-a reunit în data de 24 iunie, iar pentru câteva zile se pregătește pe plan local. Va merge ulterior în Austria, pentru un cantonament de 10 zile, pentru ca apoi, după revenirea în România, să pregătească pe plan local debutul în campionat.

Deși au trecut câteva zile de la prima ședință de pregătire, Unirea Ungheni nu a anunțat absolut nimic în această privință, ca și cum nimic nu s-a întâmplat. În schimb, a ținut să le transmită fanilor, poate această informație fiind mai importantă din punctul de vedere al clubului, faptul că echipa are un nou antrenor cu portarii, Gabriel Vasiliu, lucru comunicat de Liga2.ro de la momentul în care scriam despre numirea lui Eusebiu Tudor ca antrenor principal în locul lui Florentin Petre.

Se alătură staff-ului C.S.Unirea Ungheni 2018, cu experiență în segmentul pregătirii portarilor, domnul Gabriel Vasiliu!

Cu un istoric important la echipe precum Voluntari și UTA Arad, noul antrenor al echipei noastre va contribui la realizarea noilor obiective și pregătirea goalkeeper-ilor roș-albaștri!

Bun venit la echipă și mult succes în activitate!

FORZZA UNIREA! FORRZA UNGHENI!”, a transmis Unirea Ungheni.

Foto: FRF, CSM Focșani și Pixel ProSport

Andrei PASCU 27 Jun. 2024, 17:51 Liga 2
Pe aceeași temă