CSM Focșani are un nou antrenor principal! Sorin Colceag, alegerea penultimei clasate din Liga 2. Anunțul clubului și legătura fostului portar cu Focșaniul

Marius ANGHEL 01 Oct. 2024, 16:56 Liga 2
CSM Focșani are un nou antrenor principal! Sorin Colceag, alegerea penultimei clasate din Liga 2. Anunțul clubului și legătura fostului portar cu Focșaniul

După două etape în care interimatul a fost asigurat de antrenorul secund Rareș Forika, CSM Focșani și-a numit un nou antrenor principal.

Alegerea clubului vrâncean nou-promovat în vară în Liga 2 este Sorin Colceag, ultima dată antrenor secund la Dinamo, până în vară. Ultima sa experiență ca antrenor principal a fost la Dinamo 2.

Sorin Colceag este noul antrenor al CSM Focșani

Sorin Colceag, originar din Buzău, fost portar, în vârstă de 52 de ani, a evoluat în două rânduri ca jucător la Focșani, iar ca antrenor le-a pregătit pe SC Popești Leordeni, Metaloglobus București, Zimbru Chișinău, Dinamo 2 și a fost antrenor interimar la Dinamo. A mai fost selecționar la echipele U16 și U17 ale României.

A mai activat, ca antrenor de portari sau secund, la Academia Hagi / Viitorul Constanța și ”U” Cluj.

”Noul antrenor principal al echipei de fotbal a CSM Focșani 2007 este Sorin Colceag.
Acesta a fost portar la Unirea Focșani în sezoanele din 1988 și 2002.
Este antrenor de fotbal cu licență UEFA PRO.
Sorin Colceag are 52 ani, este născut la Buzău, dar a copilărit la Focșani, unde a început și fotbalul.
Fost portar, Sorin Colceag a făcut parte din lotul lui Dinamo București în sezonul 1989-1990, alături de Bogdan Stelea și Costel Cîmpeanu, când echipa bucureșteană a câștigat eventul în România și a jucat o semifinală de Cupa Cupelor sub conducerea lui Mircea Lucescu, actualul selecționer al României.
A jucat în Liga I la Dinamo București, FCU Craiova, Universitatea Cluj, Național București, Rocar, Politehnica Iași, FC Arges, FC Brașov.
A mai jucat la NK Zagreb, Lokeren, Panionis, Viktoria Plzen, Panserraikos.
A antrenat pe Popești Leordeni, Metaloglobus, Zimbru Chișinău, Dinamo II București și a fost secundul lui Zeljko Kopic la FC Dinamo București.
A fost selecționat la echipele naționale de juniori, tineret și seniori ale României.
Sorin Colceag a lucrat în cadrul Școlii Federale de Antrenori.
Bun venit acasă, la Focșani!
Mult succes în ceea ce ți-ai propus alături de echipa noastră, Sorin Colceag”, sună anunțul clubului CSM Focșani.

CSM Focșani, penultima în Liga 2 și urmează să joace cu liderul FK Miercurea Ciuc

CSM Focșani s-a despărțit după șase etape din acest sezon de Călin Moldovan, antrenorul cu care s-a reușit în vară promovarea din Liga 2.

În ultimele două etape, echipa a fost condusă de antrenorul secund Rareș Forika, înregistrând o remiză acasă, 1-1 cu FCU Craiova, și un eșec tot acasă, 0-3 cu FC Bihor Oradea.

După opt etape, CSM Focșani ocupă locul 21, penultimul în Liga 2, cu 4 puncte acumulate, iar în runda următoare are meci cu liderul FK Miercurea Ciuc (22 puncte), în deplasare, luni, de la ora 20:00.

Clubul vrâncean nu a comunicat și stafful pe care îl va avea Colceag la echipă.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Marius ANGHEL 01 Oct. 2024, 16:56 Liga 2
Pe aceeași temă