CSM Focșani reacționează în urma declarației jucătorului Ciprian Perju. ”I-am oferit un contract decent pentru Liga 2. Nu a fost de acord, ne-am strâns mâna și am crezut că ne-am despărțit prietenește”

Adi MARICA 13 Jul. 2024, 02:46 Liga 2
CSM Focșani reacționează în urma declarației jucătorului Ciprian Perju. ”I-am oferit un contract decent pentru Liga 2. Nu a fost de acord, ne-am strâns mâna și am crezut că ne-am despărțit prietenește”

CSM Focșani, prin noul său președinte, a reacționat în urma declarațiilor dure ale fundașului Ciprian Perju la adresa clubului cu care a promovat în această vară în Liga 2 și de care s-a despărțit.

Fotbalistul susține că trupa din Vrancea nu a înregistrat la FRF un act adițional la contractul semnat în iarnă, prin care înțelegerea cu echipa antrenată de Călin Moldovan se prelungea automat cu un an în condiții financiare superioare în cazul în care se bifa promovarea, lucru care s-a realizat.

Daniel Mahu Moisii, reacție față de declarația lui Ciprian Perju: ”Am crezut că ne-am despărțit prietenește”

Într-un dialog purtat cu reporterul Liga2.ro, Daniel Mahu Moisii, noul președinte al secției de fotbal a CSM Focșani, susține că a discutat cu Perju joi, 11 iulie, chiar în ziua când a semnat la rândul său contractul cu nou-promovata, după despărțirea de Ceahlăul.

”Am discutat cu Perju joi și i-am spus că la club nu există niciun act adițional. În contractul semnat de Perju cu CSM Focșani este un paragraf în care se precizează că pentru Liga 2 înțelegerea va fi prelungită un an, dar după o renegociere. Am discutat cu el, i-am oferit un contract superior celui din Liga 3, aș spune eu un contract decent pentru Liga 2, pentru că știu bine ce salarii se dau în Liga 2. El nu a fost de acord. Ne-am strâns mâna și chiar am crezut că ne-am despărțit prietenește. Perju a fost dorit în continuare la CSM Focșani, pentru că strategia noastră este să păstrăm cât mai multi jucători care au pus umărul la promovare. Nu înțeleg această ieșire a lui Perju cu acuzații prin care ne-a pătat imaginea”, a reacționat noul șef al echipei de fotbal CSM Focșani.

Ciprian Perju, despre CSM Focșani: ”M-am simțit jignit și umilit”

Ciprian Perju, în vârstă de 28 de ani, fost fotbalist la Viitorul Constanța, FC Brașov, Academica Clinceni, CS Afumați, SCM Gloria Buzău, Unirea Slobozia, CSM Alexandria și CSM Focșani, spunea că se simte jignit și umilit de echipa cu care a promovat în Liga 2 în această vară.

”Am mers la Focșani și am semnat un contract valabil pentru șase luni, cu un act adițional în care se preciza clar că în cazul promovării contractul va fi prelungit automat și cu alți termeni financiari. Eu am stat liniștit după promovare, știam că am încă un an contract, dar cei de la Focșani nu au înregistrat la FRF acel act adițional. Zilele trecute am fost chemat la negocieri de noua conducere pentru a semna un contract pentru Liga 2. M-am simțit jignit și umilit când am aflat situația în care mă aflu. E vorba de lipsă de respect! În aceeași situație cred că a fost și Raymond Niczuly, fratele lui Roli, portarul lui Sepsi OSK. Asta este, mergem mai departe”, spunea Perju, vineri, pentru Liga2.ro.

A semnat cu CSM Focșani unde are ”putere de a decizie”

Daniel Mahu Moisii a fost în ultimii șase ani omul bun la toate la Ceahlăul, antrenor la juniori, antrenor secund, șef al Centrului de Copii și Juniori, team manager, președinte, manager sau președinte al Consiliului Director, însă în această vară s-a produs ruptura. De joi, 11 iulie 2024, este noul președinte la secției de fotbal de la CSM Focșani, cu un contract valabil pe un sezon.

”Oficial, sunt de joi președinte secției de fotbal la CSM Focșani. Nu va fi ușor în noul sezon în care obiectul nostru va fi salvarea de la retrodare. Plusez și sper să fie surpriza Ligii 2”, a spus Mahu Moisii pentru Liga2.ro.

Despre despărțirea de Ceahlăul, Mahu Moisii spune că ”managementul clubului se îndrepta într-o direcție cu care nu eram de acord. Am discutat cu patronul și ne-am despărțit. La CSM Focșani am putere de decizie și aici voi avea șansa să pun în practică experiența acumulată în ultimii șase ani.”

Acesta a participat la primele două cursuri organizare de FRF pentru certificarea ca director sportiv. Înscrierea sa a venit ca oficial al Ceahlăului, ceea ce acum nu mai este.

Foto: CSM Focșani

Adi MARICA 13 Jul. 2024, 02:46 Liga 2
Pe aceeași temă