CSM Alexandria, complex pentru Concordia? După campionat și Cupa României, teleormănenii s-au impus în fața trupei din Chiajna și într-un amical. Ambele echipe au avut jucători noi în lot

Marius ANGHEL 16 Oct. 2023, 13:45 Liga 2
CSM Alexandria, complex pentru Concordia? După campionat și Cupa României, teleormănenii s-au impus în fața trupei din Chiajna și într-un amical. Ambele echipe au avut jucători noi în lot

În weekendul ce tocmai a trecut, profitând de pauza luată în campionat pe perioada meciurilor echipelor naționale, multe dintre cluburile din Liga 2 au avut programate amicale.

Din multitudinea de jocuri, trei au fot formate cu formații din eșalonul secund. Concordia Chiajna a întâlnit CSM Alexandria, Chindia și-a măsurat forțele cu Campionii FC Argeș, iar Unirea Slobozia a jucat cu Progresul Spartac.

CSM Alexandria a câștigat amicalul cu Concordia după ce a revenit de la 0-2

Partida dintre Concordia și CSM Alexandria a avut loc sâmbătă, la Chiajna, și a fost a treia întâlnire directă dintre cele două echipe în acest sezon. Teleormănenii s-au impus și de această dată, cum o făcuseră și în cele două jocuri oficiale de până acum, primul în compionat și al celălalt în Cupa României. Cu 4-2 a câștigat acum trupa pregătită de această dată de Alin Pînzaru, Concordia părând să aibă un complex față de nou-promovata în liga secundă.

Dacă în campionat, la Chiajna, în data de 12 august, cât și în jocul din Cupa României, la Turnu Măgurele, în data de 30 august, CSM Alexandria s-a impus de fiecare dată cu scorul de 1-0, cu golurile lui Petre Simon, respectiv Mihai Nițescu, de această dată, în întâlnirea amicală, au fost mult mai multe goluri, iar desfășurarea scorului a fost una spectaculoasă.

Concordia a condus cu 2-0 pe propriul stadion, prin reușitele lui Rareș Lazăr, cu capul din 4 metri, și Gabriel Torje, din lovitură liberă de la 25 de metri, iar la pauză s-a instrat cu 2-1, după ce formația teleormăneană a redus din diferență în minutul 44 prin Petre Simon.

A doua parte a jocului a adus alte trei goluri, însă toate în dreptul echipei preluate nu cu mult timp în urmă de Alin Pînzaru. ”Repriza a doua a meciului a fost una fantastică pentru noi, evoluția echipei fiind una excelentă. Drept urmare, am mai marcat trei goluri prin Geani Crețu, min. 51, Georgescu, min. 72 și Lupoaica min. 81.
Astfel, am consemnat o victorie de moral și de bun augur, 4-2 pe terenul celor de la Concordia Chiajna”, a transmis CSM Alexandria după acest joc amical.

Adrian Popa, din nou în lotul Concordiei. La fel și Enrichi Finica, la CSM Alexandria

De remarcat că pentru Concordia a jucat în a doua repriză și Adrian Popa, experimentatul jucător prinzând din nou lotul după o perioadă în care a fost în conflict cu clubul.

La CSM Alexandria a evoluat ca titular Enrichi Finica, jucător achiziționat în vară și de care clubul a încercat să se despartă după primele etape, iar ca portar, în repriza a doua, Alexandru Achiriloaie, ultima dată la SC Popești Leordeni. În atac a evoluat și Jacobbi Tugman, un atacant din Insulele Cayman, care în campionat nu a fost utilizat până acum, ci doar în jocul din Cupa României chiar împotriva Concordiei.

Concordia: Ciontoș – Torje, Gerson, Gab. Tamaș, Dumbravă, R. Lazăr, Stănică, R. Moise, Tucaliuc, Al. D. Pop, Ghimfuș
Au mai jucat: Y. Stanciu – Fl. Achim, P. Pîrvulescu, Iordan, Hlistei, Burcea, Al. Dulca, Ad. Popa
Antrenor: Erik Lincar

CSM Alexandria: Brînză – Ed. Sîrbu, Cană, Perju, Finica – M. Ciobanu, Mih. Stancu, Dodoi, Împungerouă – P. Simon, Jerdea
Au mai jucat: Achiriloaie – Iakabfi, Lupoaica, Vl. Georgescu, Al. Nicola, Stavrositu, I. D. Voicu, Nițescu, G. Cretu, Gîdea, Tugman
Antrenor: Alin Pînzaru

CSM Alexandria joacă la Dumbrăvița, Concordia primește vizita Gloriei Buzău

După nouă etape trecute din acest sezon de Liga 2, Concordia Chiajna ocupă locul 9 în clasament, cu 12 puncte, în timp ce CSM Alexandria se află pe poziția a 19-a, penultima, cu 5 puncte.

În runda a 10-a, Alexandria are meci în deplasare la CSC Dumbrăvița (locul 5, 15 puncte), sâmbătă, de la ora 11:00, iar Concordia joacă luni, de la ora 16:00, pe teren propriu cu Gloria Buzău (locul 3, 18 puncte).

Foto: CSM Alexandria

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-merge-perfect-in-liga-2-19288761

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-esec-cu-0-3-in-partida-amicala-cu-fcu-craiova-fc-19288757

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-targoviste-va-plati-datoriile-catre-fostii-jucatori-19288752

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-a-pierdut-amicalul-cu-cfr-cluj-19288742

Marius ANGHEL 16 Oct. 2023, 13:45 Liga 2
Pe aceeași temă