CSM Alexandria, încă o înfrângere cu ”scorul preferat”. Debutul lui Alin Pînzaru a consemnat eșecul cu Unirea Slobozia: ”Păcat că avem aceeași boală, ratăm din situații bune”

Andrei PASCU, Petronel TUDOR 02 Oct. 2023, 16:30 Liga 2

Alin Pînzaru a debutat cu eșec în campionat, în Liga 2, pe banca echipei CSM Alexandria, pe care a preluat-o după ce clubul din Teleorman s-a despărțit de Ștefan Odoroabă. Întâlnirea cu Unirea Slobozia, de duminică, din etapa a 8-a, a fost cedată la limită, scor 0-1.

CSM Alexandria a irosit și o lovitură de la 11 metri în duelul cu formația lui Adrian Mihalcea, cu care a intrat la egalitate la cabine.

CSM Alexandria, 0-1 pe terenul formației Unirea Slobozia

Din păcate pentru nou-promovată, portarul Denis Rusu a salvat formația gazdă, scoțând execuția avută de Mihai Stancu de la punctul cu var, din minutul 33. În cele din urmă, după ieșirea de la cabine, Unirea Slobozia a dat lovitura în partea secundă, când Christ Afalna a punctat în minutul 61 și a stabilit scorul final, 1-0.

Alin Pînzaru a remarcat la jucătorii săi, deși se află la al doilea meci pe banca echipei CSM Alexandria, primul fiind cel cu CFR Cluj, din Cupa României, scor 1-3, că nu pot marca din situații clare de gol.

  • CSM Alexandria: Cristică – Voicu (Jerdea 70′), Nicola, Georgescu, Lupoaică (Împungerouă 46′), Stancu, Neagu (cpt.), Baican (Iakabfi 83′), Horșia (Cană 46′), Nedelea (Mogoș 70′), Dodoi
    Rezerve neutilizate: Brânză – Simon, Perju, Crețu

Alin Pînzaru, după Unirea Slobozia – CSM Alexandria 1-0: ”Păcat că avem aceeași boală, ratăm din situații din care putem marca”

Așa s-a întâmplat și la Slobozia, dacă ne raportăm fie și doar la ratarea de la 11 metri a lui Mihai Stancu. Cu toate acestea, Pînzaru le-a transmis un mesaj încurajator tinerilor săi jucători.

Păcat că avem aceeași boală, ratăm din situații din care putem marca, din penalty. Nu putem marca! Echilibrul de pe tabelă s-a menținut, dar a fost acea eroare de la golul primit. În loc să marcăm noi de la 11 metri, am primit gol. Sperăm să ne punem la punct, e un lot tânăr, dar am încredere că vor găsi copiii și ritmul.

Avem nevoie de rezultate care să ne dea încredere, poate de aceea am pierdut și azi. Dar au fost meciuri în care am avut momente bune, situații mari de gol, dar asta e o problemă, că nu putem să le fructificăm.

Nu marcăm și se rupe balanța”, a spus antrenorul principal al echipei CSM Alexandria, pentru Liga2.ro.

CSM Alexandria, duel cu CSM Ceahlăul în runda a 9-a de Liga 2

În campionatul Ligii 2, CSM Alexandria ocupă locul 19 din 20, cu 4 puncte acumulate în opt etape, iar în runda din weekendul care urmează joacă acasă, contra CSM Ceahlăul, ocupanta locului 5, cu 13 puncte.

Până acum, formația din Alexandria a înregistrat o singură victorie, 1-0 cu Concordia Chiajna, un egal, 1-1 cu Steaua, și șase înfrângeri, 0-1 cu Unirea Dej, 0-1 cu CSC Șelimbăr, 0-1 cu CSM Slatina, 0-1 cu Gloria Buzău, 0-4 cu Campionii FC Argeș și 0-1 cu Unirea Slobozia.

Foto: Info Ialomița

https://liga2.prosport.ro/seria-1/corvinul-cs-mioveni-se-joaca-de-la-ora-1600-in-incheierea-etapei-a-8-a-a-ligii-2-19287436

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-victorie-cu-csm-alexandria-1-0-19287431

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-beza-reclama-arbitrajul-dupa-remiza-cu-selimbar-ultima-sa-echipa-actualul-lider-al-ligii-2-cand-joaca-fc-arges-arbitrajele-sunt-subiective-nu-sunt-obiective-sunt-echipa-care-in-tre-19287419

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-csm-alexandria-gloria-buzzu-steaua-liga-2-19287172

Andrei PASCU, Petronel TUDOR 02 Oct. 2023, 16:30 Liga 2
Pe aceeași temă