Unirea Slobozia se apropie periculos de locul 1! Victoria cu CSM Alexandria a dus trupa lui Adrian Mihalcea la două puncte de lider: ”Sunt mulțumit de atitudinea jucătorilor, deși a fost un meci urât”

Andrei PASCU, Petronel TUDOR 02 Oct. 2023, 15:42 Liga 2

Unirea Slobozia menține seria pozitivă și după etapa a 8-a de Liga 2, când a întâlnit, pe teren propriu, CSM Alexandria. Trupa lui Adrian Mihalcea a obținut o victorie la limită, scor 1-0, dar a avut de tras pentru succesul în fața nou-promovatei din Liga 3.

La pauză a fost egal, iar CSM Alexandria chiar a irosit o lovitură de la 11 metri în prima repriză.

Unirea Slobozia, succes la limită contra CSM Alexandria, 1-0

CSM Alexandria putea deschide scorul încă din minutul 33, când a beneficiat de un penalti. Portarul Denis Rusu a salvat formația gazdă, scoțând execuția avută de Mihai Stancu. Unirea Slobozia a dat lovitura în partea secundă, când Christ Afalna a puncat în minutul 61.

Și-a trecut în cont cele trei puncte formația lui Adrian Mihalcea, care a recunoscut la final, poate surprinzător, că a fost mulțuimit de evoluția jucătorilor săi. Fostul atacant a precizat că, deși a fost un meci greu, de luptă, iar oaspeții au avut și 11 metri, a fost mulțumit de faptul că fotbaliștii au avut atitudine și au câștigat mai multe dueluri.

  • Unirea Slobozia: Rusu – Aioanei (Lazăr 58′), Dinu, Pospielov, Toma (cpt.), Coadă, Serges Ekollo (Ibrian 58′), Afalna, Atanase (Șandru 75′), Cojocari (Șt. Pacionel 39′), Vlăsceanu (Melniciuc 75′)
    Rezerve neutilizate: Georgescu –  Dorobanțu, Iancu, Lemnaru

Adrian Mihalcea, fericit după Unirea Slobozia – CSM Alexandria 1-0: ”Important e că suntem cea mai bună defensivă din campionat”

Astfel, Unirea Slobozia a rămas fără eșec în Liga 2, după opt meciuri, și demonstrează că va fi o formație care își poate îndeplini obiectivul, promovarea în SuperLiga României.

Faptul că ei au schimbat antrenorul și sistemul față de meciul din Cupa României… au și avut o atitudine de războinici, am avut probleme, dar ei nu au ajuns la poartă. Poate în unele momente a părut că au controlul, au avut lovitura de la 11 metri, dar tot din cauza unei probleme personale apărute la noi.

E bine că mai avem și astfel de meciuri, ne călim, importante sunt cele trei puncte. A fost un meci de luptă, am dus duelurile, le-am câștigat. Poate nu am avut o exprimare tehnică prea bună, nici terenul nu a fost în condiții prea bune, am simplificat ce a însemnat construcția.

Important e că suntem cea mai bună defensivă din campionat, goluri suficiente marcate, sunt mulțumit de atitudinea jucătorilor. A fost un meci urât, dar cu încrâncenare”, a spus Adrian Mihalcea pentru Liga2.ro.

Unirea Slobozia, duel cu CSC Șelimbăr în etapa a 9-a de Liga 2

După opt etape în Liga 2, Unirea Slobozia are 18 puncte acumulate, fiind pe locul 2, la trei puncte peste fosta echipă a lui Adrian Mihalcea, Gloria Buzău, locul 3. În etapa a 9-a va evolua în deplasare la CSC Șelimbăr, locul 1 cu 20 puncte, care în runda a 8-a a făcut remiză pe terenul echipei Campionii FC Argeș, scor 0-0.

În acest sezon de campionat, Unirea Slobozia nu a pierdut, având cinci victorii (1-0 cu CSM Reșița, 3-1 cu CS Tunari, 1-0 cu Unirea Slobozia, 2-0 cu Metaloglobus și 1-0 cu CSM Alexandria) și trei egaluri (1-1 cu Viitorul Pandurii, 1-1 cu CS Mioveni și 0-0 cu Unirea Dej).

Vom juca următorul meci cu locul 1 pe masă! E un meci între locul 1 și locul 2, iar asta contează foarte mult”, a spus Adrian Mihalcea despre partida următoare, cu CSC Șelimbăr.

Foto: Petronel Tudor / Info Ialomița

https://liga2.prosport.ro/seria-1/corvinul-cs-mioveni-se-joaca-de-la-ora-1600-in-incheierea-etapei-a-8-a-a-ligii-2-19287436

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-beza-reclama-arbitrajul-dupa-remiza-cu-selimbar-ultima-sa-echipa-actualul-lider-al-ligii-2-cand-joaca-fc-arges-arbitrajele-sunt-subiective-nu-sunt-obiective-sunt-echipa-care-in-tre-19287419

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fanii-timisoreni-intalnire-cu-premierul-marcel-ciolacu-suntem-singurul-oras-din-tara-fara-infrastructura-sportiva-liderul-druckeria-despre-discutiile-cu-reprezentantii-guvernului-19287238

https://liga2.prosport.ro/special/petru-cadar-o-stea-pe-bolta-fotbalului-brasovean-19287229

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-viitorul-pandurii-1-1-etapa-8-de-liga-2-19287214

Andrei PASCU, Petronel TUDOR 02 Oct. 2023, 15:42 Liga 2
Pe aceeași temă