CSC Dumbrăvița speră să câștige la Baia Mare, unde nu a reușit nimeni sezonul acesta. Cosmin Stan a făcut o ”analiză la sânge”

Anda DELIU 16 Sep. 2022, 20:18 Liga 2
CSC Dumbrăvița speră să câștige la Baia Mare, unde nu a reușit nimeni sezonul acesta. Cosmin Stan a făcut o ”analiză la sânge”

Nou-promovata CSC Dumbrăvița va juca sâmbătă pe terenul lui Minaur Baia Mare, echipă neînvinsă pe teren propriu.

Supărat că echipa nu a strâns puncte, Cosmin Stan a făcut o analiză la început de săptămână, iar ulterior, echipa a câștigat în Cupa României, astfel că antrenorul crede că sunt motive de optimism.

Cosmin Stan vrea mai mult de la echipa sa

Cosmin Stan vrea multe de la Dumbrăvița și poate uită că totuși, bugetul este mic, iar unele carențe sunt chiar nepermise la acest nivel, spre exemplu, absența unei tabele de scor pe stadionul de acasă.

”Am început săptămâna cu o analiză la sânge și o analiză în care s-au spus lucrurilor pe nume despre ce s-a întâmplat în ultimele două săptămâni. Analiza nu a fost doar așa, de curtoazie. Trecând peste faptul că am avut adversari grei, în ultimul timp nu am fost noi, în meciurile cu Buzău și Slobozia. Jocul nostru obișnuit nu s-a mai văzut. Am avut doar momente de joc bun. Rezultatele analizei cred că s-au văzut a doua zi la joc”, a spus Stan, despre victoria cu 1-0 obținută la Avântul Periam.

Speriați de ploaie

Despre meciul de la Baia Mare, antrenorul crede că va fi un joc de luptă.

”Întâlnim un adversar care a avut un început de sezon bun, având în vedere că este o echipă nou-promovată. Au făcut 10 puncte (n.r. au făcut, de fapt, 8) până în momentul de față. Chiar dacă pare un meci mai ușor față de alte meciuri, va fi un meci de luptă din cauza vremii, a terenului. De ieri plouă în continuu la Baia Mare. Problema e că terenul va fi moale. Avem nevoie să fim o echipă de luptă, să fim așa cum am fost noi. Adversarul este o echipă care se apropie de noi ca identitate, ca joc. Au început bine sezonul, chiar dacă au început cu o înfrângere s-au redresat. Anul acesta pe teren propriu nu au pierdut niciun meci acasă”, a spus antrenorul despre Minaur.

Vestiarul vorbește de seriozitate

Jucătorii se așteaptă și ei la un meci greu.

”E un meci greu. Trebuie să dăm toți 100 la sută, avem nevoie fiecare dintre noi să fim la capacitate maximă. Meciurile trebuie tratate cu seoriozitate maximă. Cred că dacă vom da toți 100%, cred că va fi un rezultat pozitiv. Eu aștept să marchez, dar cred că mai importantă este echipa. Aștept victoria mai mult decât să marchez”, a spus David Popa.

Patrick Pașcalău, jucător de 16 ani, a marcat recent primul său gol pentru Dumbrăvița. ”E un meci greu. Trebuie să avem atitudinea bună. Cred că acel slogan despre victoriile care aduc victorii se va adeveri. Personal, sper să facem un meci bun și să ne întoarcem cu cele 3 puncte”, a spus Pașcalău.

Minaur Baia Mare are 8 puncte și ocupă locul 13 în campionat după șase etape. Cu 4 puncte, CSC Dumbrăvița e pe locul 17. Meciul din Dealul Florilor, de la Baia Mare, are loc sâmbătă, de la ora 11:00.

Foto: CSC Dumbrăvița

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/csc-dumbravita-merge-mai-departe-in-cupa-romaniei-in-play-off-dupa-ce-a-trecut-la-limita-de-avantul-periam-19245298

Anda DELIU 16 Sep. 2022, 20:18 Liga 2
Pe aceeași temă