CSC Dumbrăvița speră la o nouă surpriză la Mioveni, de această dată contra CFC Argeș. Cosmin Stan: ”Lipsa aceasta de rezultate ne apasă”

Anda DELIU 29 Nov. 2023, 17:17 Liga 2
CSC Dumbrăvița speră la o nouă surpriză la Mioveni, de această dată contra CFC Argeș. Cosmin Stan: ”Lipsa aceasta de rezultate ne apasă”

CSC Dumbrăvița va juca ultimul meci din acest an în seara Sfântului Andrei, joi, de la ora 20:00, la Mioveni, pe stadionul Orășenesc, cu Campionii FC Argeș, poate cea mai mare dezamăgire a acestui sezon de Liga 2.

Antrenorul Cosmin Stan recunoaște că în vestiar există o atmosferă mai apăsătoare, după ce în ultimele patru meciuri ale echipei sale nu s-a mai câștigat și nici nu s-a înscris vreun gol.

CSC Dumbrăvița speră să încheie bine anul 2023, cu un rezultat pozitiv cu CFC Argeș

În data de 3 septembrie, CSC Dumbrăvița a mai jucat în orașul uzinelor Dacia, și s-a impus cu scorul de 1-0, surprinzător, în fața echipei lui Constantin Schumacher, CS Mioveni, și ea căzută în vară din prima ligă.

Acum, ar dori un rezultat pozitiv și cu piteștenii, care din vară își dispută jocurile de pe teren propriu la Mioveni. ”Ar fi frumos să se repete povestea din septembrie de la Mioveni. Pe un teren pe care am câștigat atunci contrar tuturor așteptărilor, ar fi frumos să mai reușim o surpriză. Ar fi foarte frumos pentru noi și pentru suporterii noștri înainte de intrarea în vacanță. Suntem în România și de obicei spunem că ultima impresie contează, înainte de o pauză atât de lungă. Vorbind serios însă, e un meci important pentru noi, pentru că nu am avut rezultate bune în ultimul timp. De joc sunt în mare măsură sunt mulțumit, cu excepția meciului de la Slatina. Însă lipsa aceasta de rezultate ne apasă și sperăm să reușim chiar acum, în ultimul meci al anului, să acumulăm punct sau puncte”, a declarat Cosmin Stan, citat de site-ul clubului său.

Cosmin Stan, despre meciul cu echipa Piteșiului: ”Se agață de ultimele șanse pe care le mai au pentru a ajunge în play-off”

Pentru acest meci, va lipsi Cosmin Gladun, suspendat, iar Vlad Băluțoiu și Tudor Moțiu sunt accidentați, ceea ce face ca antrenorul să aibă puține soluții la fundași. Răzvan Ghinescu lipsește și el, din cauza unei răceli.

Campionii FC Argeș are o situație la fel de complicată, așa că meciul va fi de care pe care.

”Am văzut și declarațiile lor dinainte de meci, și cei de la FC Argeș se agață de meciul cu noi, pentru ultimele șanse pe care le mai au pentru a ajunge în play-off. Noi ne dorim să spargem seria noastră de rezultate mai puțin bune. În această săptămână, i-am simțit pe băieți destul de apăsați, inclusiv în testul pe care l-am avut ieri cu cei de la Galaxy. Nu au un moral foarte bun, e și normal acest lucru. Dar noi, antrenorii, încercăm să le ridicăm moralul. Indiferent de deznodământul meciului de la Mioveni, e clar că am făcut până acum un sezon bun, mai bun decât sezonul trecut. Acest lucru nu trebuie decât să ne bucure, dar să ne și motiveze pentru ce urmează”, a mai spus Stan.

CSC Dumbrăvița are patru puncte peste CFC Argeș în clasamentul Ligii 2

Înainte de debutul etapei a 15-a a Ligii 2, ultima programată în 2023, CSC Dumbrăvița ocupă locul 11, cu 19 puncte, iar Campionii FC Argeș se află pe poziția a 16-a, cu 15 puncte. Ultimul loc calificabil în play-off, 6, este ocupat de Steaua, cu 22 de puncte.

Meciul dintre CFC Argeș și CSC Dumbrăvița are loc joi, 30 noiembrie 2023, de la ora 20:00, pe stadionul din Mioveni.

Campionatul se va relua în ultimul weekend al lunii februarie a anului 2024 și vor mai fi de disputat patru runde din sezonul regular, apoi se va trece la play-off și play-out.

Foto: Leczki Jozsi / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/campionii-fc-arges-intalneste-csc-dumbravita-in-etapa-15-din-liga-2-19294620

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mai-multi-bani-publici-pentru-corvinul-19294625

https://liga2.prosport.ro/seria-1/asteptarile-lui-cristian-pustai-inainte-de-unirea-slobozia-ceahlaul-19294609

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-etapei-a-15-a-a-ligii-2-19294595

Anda DELIU 29 Nov. 2023, 17:17 Liga 2
Pe aceeași temă