CSC Dumbrăvița intenționează să-și lingă ”rănile” la Chiajna, contra echipei cu care se află la egalitate de puncte. ”Avem speranțe”

Anda DELIU 03 Oct. 2024, 16:09 Liga 2
CSC Dumbrăvița intenționează să-și lingă ”rănile” la Chiajna, contra echipei cu care se află la egalitate de puncte. ”Avem speranțe”

CSC Dumbrăvița joacă în etapa 9 a sezonului regular al Ligii 2 pe terenul Concordiei Chiajna, sâmbătă, de la ora 11:00.

Cu gândul la rezultatele bune din trecut din meciurile directe contra ilfovenilor, dar și cu înfrângerea cu CSM Slatina în spate, antrenorul Cosmin Stan pare să fie optimist, în ciuda problemelor medicale pe care le are echipa sa.

Prestația dezamăgitoare cu oltenii, lăsată în urmă la Dumbrăvița înaintea partidei cu Concordia

Cosmin Stan punctează că echipa sa a uitat de înfrângerea cu 2-4 de acasă contra CSM Slatina, venită după o evoluție slabă weekendul trecut.

”O luăm de la capăt cu un alt meci. Nu ne mai gândim la meciul cu Slatina, a trecut, ne gândim doar la ce va fi, la jocul de la Chiajna. Avem speranțe, pentru că și în meciurile pe care le-am pierdut am avut momentele noastre bune. Încercăm să avem momente bune și la Chiajna și să nu pierdem acolo. În primăvară, la Chiajna am obținut prima victorie în noua formulă de echipă. După cum se știe, în iarnă s-au schimbat foarte multe lucruri la noi, la echipă, și a fost prima victorie și prima bucurie în noua formulă. Atunci eram veneam după o serie proastă, dar acum nu pot spune același lucru. Am avut două înfrângeri, apoi două victorii, iar două înfrângeri… Nu e o serie proastă. Problema principală e să nu mai facem foarte multe greșeli personale. Am făcut destul de puține până la meciul cu Slatina, iar dacă vom reuși să le eliminăm la Chiajna, probabil că vom fi aproape de adversar în permanență”, spune antrenorul echipei timișene, citat de site-ul clubului din Dumbrăvița.

Nicu Modan, posibil indisponibil

De când a venit la echipă, Nicu Modan a dat goluri utile pentru Dumbrăvița, dar a arătat și că nu poate juca 90 de minute, deși antrenorul nu l-a prea înlocuit, și spectatorii au asistat la scene la care atacantul se chircea și urla de durere pe teren, așa cum s-a întâmplat etapa trecută. El nu s-a antrenat cu colegii săi zilele acestea.

Ouadie Salhi va fi suspendat pentru meciul de la Chiajna, iar juniorul Bologa e tot accidentat.

Chiar și așa, antrenorul Dumbrăviței știe importanța meciului pentru clasament. ”Chiajna e o echipă care a plecat la drum cu intenții declarate de a ajunge în play-off și de a promova. Nu a avut un început prea bun, având în vedere obiectivul propus. Au 10 puncte, la fel ca noi, sunt în spatele nostru, deoarece au golaveraj mai slab. Încercăm să îi ținem sub noi, iar pentru asta ne ajută și un egal”, a mai spus Stan.

Dumbrăvița și Concordia sunt la egalitate de puncte, dar sunt la egalitate și în privința rezultatelor directe

Înaintea desfășurării etapei a 9-a a Ligii 2, Concordia Chiajna și CSC Dumbrăvița sunt la egalitate de puncte, timișenii stând puțin mai bine datorită golaverajului.

Timișenii sunt pe locul 12, cu 10 puncte și golaveraj 9-10, iar ilfovenii se află pe poziția a 13-a, cu 10 puncte și golaveraj 10-13. Tot 10 puncte, dar cu golaveraj pozitiv, 9-8, are și FC Bihor, aflată pe locul 11.

Meciul de la Chiajna are loc sâmbătă, de la ora 11:00.

În jocurile directe de până acum dintre cele două echipe au fost înregistrate, cronolovic, un 2-2, un 3-1 pentru Concordia și un 2-0 pentru Dumbrăvița. Toate cele trei meciuri au avut loc pe terenul trupei din Chiajna, așa cum se va întâmpla și acum.

Declarațiile lui Cosmin Stan înainte de Concordia Chiajna – CSC Dumbrăvița:

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures)
Video: CSC Dumbrăvița

Anda DELIU 03 Oct. 2024, 16:09 Liga 2
Pe aceeași temă