CSC Dumbrăvița, încrezătoare înainte de meciul cu Șelimbăr, echipă care n-a pierdut acasă în acest sezon. Cosmin Stan: ”Avem șansele noastre, ei au și puncte slabe”

Anda DELIU 01 Dec. 2022, 15:51 Liga 2
CSC Dumbrăvița, încrezătoare înainte de meciul cu Șelimbăr, echipă care n-a pierdut acasă în acest sezon. Cosmin Stan: ”Avem șansele noastre, ei au și puncte slabe”

Victoria cu Unirea Constanța (scor 2-0) le-a dat aripi celor de la CSC Dumbrăvița înainte de ultima deplasare din acest an, la Râmnicu Vâlcea, în confruntarea cu CS Comunal Șelimbăr, în cadrul etapei a 16-a a Ligii 2.

Alb-verzii au speranțe că pot obține ceva din duelul celor două cluburi comunale de la nivelul acestui eșalon, cu toate că Șelimbărul a câștigat luni un meci disputat în deplasare cu un adversar dificil, FK Miercurea Ciuc (scor 2-1), dar și împotriva arbitrajului părtinitor al lui Robert Avram.

CSC Dumbrăvița visează să administreze prima înfrângere acasă Șelimbărului

CS Comunal Șelimbăr nu a pierdut în acest sezon niciun meci acasă, însă, cu toate acestea, Cosmin Stan e ferm convins că echipa sa poate face o surpriză plăcută.

”Se întâlnesc două echipe care s-au deblocat după mult timp, după victoriile obținute în ultima etapă. Ei au câștigat la Miercurea Ciuc în prelungirile meciului. Va fi un meci în care ambele echipe vor dori să lase o ultimă impresie bună înainte de întreruperea campionatului. Cred că avem șansele noastre, după ceea ce am văzut în jocul celor de la Șelimbăr în ultimele două etape, de la venirea noului antrenor. E o echipă bună, cu mulți jucători experimentați, dar au și puncte slabe, de care sper să putem profita. Pe teren propriu nu au pierdut niciun meci în acest sezon dar, e adevărat, au avut probleme în a le câștiga. S-au impus doar în primele două jocuri de acasă, după care au urmat șase remize”, a declarat Cosmin Stan.

Într-adevăr, CS Comunal Șelimbăr nu a pierdut acasă, la Râmnicu Vâlcea, niciunul dintre cele opt partide disputate în acest sezon de Liga 2, însă nici nu o duce foarte bine. A început cu două victorii, dar în următoarele șase a înregistrat numai remize, în ultimele două nici măcar nereușind să înscrie, cu Ripensia și Slatina, doi adversari deloc de speriat.

Moral bun pentru timișeni

Alb-verzii mai au și acum probleme de lot. Vor lipsi Robert Mikloș, Alexandru Tismonar și Toma Bodri. Moralul e însă bun după victoria obținută cu Unirea Constanța, penultima clasată.

”Starea de spirit din echipa noastră am simțit că s-a schimbat încă din săptămâna premergătoare meciului cu Unirea Constanța. Cu atât mai mult acum se vede această schimbare, după victoria de sâmbăta trecută. Aveam mare nevoie de victorie în acel meci, am reușit să luăm cele trei puncte și cred că starea de spirit e în creștere. Sper ca încrederea în forțele proprii să fie la un nivel foarte ridicat la meciul de sâmbătă”, a mai spus Stan despre ultimul meci oficial programat în Liga 2 pentru echipa sa în acest an.

Cu 16 puncte, CSC Dumbrăvița e pe locul 16 în Liga 2 după 15 etape. CS Comunal Șelimbăr are 21 de puncte și ocupă locul 10. Meciul de la Râmnicu Vâlcea are loc sâmbătă, de la ora 11:00, în cadrul etapei a 16-a.

Foto: Jozsi Leczki / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/unirea-slobozia-dinamo-meci-din-cupa-romaniei-programat-in-nocturna-pe-stadionul-unei-alte-echipe-din-liga-2-unde-vor-juca-celelalte-patru-echipe-din-liga-secunda-prezente-in-faza-grupelor-19255251

https://liga2.prosport.ro/seria-1/claudiu-niculescu-la-prima-victorie-pe-banca-selimbarului-una-mare-si-importanta-acasa-la-miercurea-ciuc-cu-punctele-in-buzunar-antrenorul-si-a-pus-fermoar-la-gura-fata-de-arbitr-19255235

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ultima-etapa-de-liga-2-din-2022-incepe-de-ziua-nationala-a-romaniei-in-ghencea-in-vacanta-de-iarna-se-intra-dupa-jocul-de-la-brasov-in-care-evolueaza-dinamo-19254426

Anda DELIU 01 Dec. 2022, 15:51 Liga 2
Pe aceeași temă