CSC Dumbrăvița începe seria de meciuri la Ghiroda, cu Viitorul Pandurii. Cosmin Stan: ”Meciul nu ne prinde într-un moment foarte bun, încă ne lingem rănile”

Anda DELIU 25 Aug. 2023, 15:45 Liga 2
CSC Dumbrăvița începe seria de meciuri la Ghiroda, cu Viitorul Pandurii. Cosmin Stan: ”Meciul nu ne prinde într-un moment foarte bun, încă ne lingem rănile”

CSC Dumbrăvița va juca sâmbătă, de la ora 11:00, cu Viitorul Pandurii acasă în deplasare, în comuna Ghiroda, în runda a 4-a a Ligii 2.

Pentru a lăsa timp ca iarba să crească la propriul stadion, ”Ștefan Dobay”, modernizat cu întârziere înainte de startul noului sezon, cu sistem de drenaj și unul de irigare automatizată, echipa s-a mutat într-una din comunele vecine.

După scandalul de la meciul cu CSM Reșița, Cosmin Stan s-a comportat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, și a spus că el poate greși numele jucătorilor din echipa sa.

CSC Dumbrăvița încă își linge rănile după bătaia de la Reșița!

Reamintim, Cosmin Stan a făcut un scandal ca la piață în timpul meciului de la Reșița, invocând tot felul de conspirații aberante. Starea antrenorului s-a transmis și jucătorilor. După joc își trimitea un colaborator din staff pentru a vorbi în numele său.

Acum, înainte de noul meci din campionat, cu Viitorul Pandurii, Stan a vorbit despre dezamăgirea înfrângerii de la Reșița, deși trebuie spus că echipa din Caraș a jucat mai bine, dar fără să îi ceară scuze pentru circul ridicol făcut, inclusiv cu urlete spre proprii colegi din club.

”Urmează o perioadă foarte încărcată pentru noi. Avem în nouă zile trei jocuri, toate foarte dificile. Meciul cu Viitorul Pandurii nu ne prinde într-un moment foarte bun. Încă ne lingem rănile după înfrângerea de la Reșița. I-am văzut pe jucători marcați. Până miercuri a fost destul de greu la antrenamente, dar de ieri avem semne bune”, a spus Cosmin Stan.

Absențe care se puteau evita. Cosmin Stan nu știe numele corect al lui Sofran

La acest meci are șanse să revină Ghinescu. Vor lipsi însă accidentații Martinov și Sofran, pe care antrenorul recunoaște că nu știe cum îl cheamă.

”Nu știu cum îl cheamă Șofran (n.r. – greșit) sau Sofran. Pentru mine e Șofran și eu tot așa o să-i zic”, a spus Stan, când reporterul Liga2.ro l-a corectat, așa că pare să fie relaxat, în ciuda scandalului de acum 6 zile. Gîsă și Lalic vor fi suspendați, dar antrenorul nu-și face mari probleme în privința asta.

Nici mutarea pe alt teren nu-l sperie. ”Nu cred că avem vreun dezavantaj sau avantaj că jucăm la Ghiroda. Nici echipa adversă nu e obișnuită cu terenul de la Ghiroda. Noi am jucat acolo un meci oficial în Cupă, am jucat sezoanele trecute. Poate să fie un mic avantaj totuși, prin faptul că ei nu cunosc deloc arena de la Ghiroda”, a mai spus Stan, care probabil a uitat că antrenorul Viitorului Pandurii este un timișorean, Călin Cojocaru, care cunoaște bine terenul de la Ghiroda.

Ristin și Băluțoiu sunt încrezători într-o victorie cu Viitorul Pandurii

Tinerii fotbaliști invitați la conferința de presă de dinaintea acestui joc spun că CSC Dumbrăvița va învinge echipa lui Călin Cojocaru dacă vor respecta planul tactic.

”Meciul de mâine va fi unul dificil și important pentru noi, deoarece suntem în căutarea primei victorii, atât noi, cât și ei. Jucăm acasă, trebuie să ne impunem jocul și să luăm cele trei puncte. Cu siguranță, ei vor să câștige, ca și noi. Dar dacă ne vom impune jocul și vom juca ceea ce trebuie, cu siguranță vom avea câștig”, a spus Răzvan Ristin.

Vlad Băluțoiu crede că moralul alb-verzilor e oricum mai bun ca al gorjenilor, chiar dacă nu au gustat o victorie în campionat. ”E un meci foarte important pentru moralul noastru, pentru echipă. Consider că moralul celor de la Viitorul Pandurii nu este la un nivel foarte ridicat după înfrângerile din cupă și campionat. Iar dacă noi ne vom face jocul și vom fi concentrați și vom face ce ne cere antrenorul, vom face un meci foarte bun”, a mai spus Băluțoiu.

Cu un joc mai puțin disputat, partida amânată din prima rundă cu Progresul Spartac, CSC Dumbrăvița este pe locul 18 în Liga 2 după trei etape, cu 1 punct. Cu 2 puncte acumulate în trei jocuri, Viitorul Pandurii Târgu Jiu este pe locul 17. Meciul dintre CSC Dumbrăvița și Viitorul Pandurii are loc sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul din Ghiroda.

Conferința de presă în care au vorbit Cosmin Stan, Răzvan Ristin și Vlad Băluțiu:

Video: Dumbrăvița TV

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/dumbravita-uta-in-play-off-ul-cupei-romaniei-19281630

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/meciuri-play-off-cupa-romaniei-19281593

https://liga2.prosport.ro/seria-1/david-croitoru-s-a-despartit-rapid-de-csc-dumbravita-19281408

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-se-muta-la-ghiroda-19281363

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cosmin-stan-a-fost-un-car-de-nervi-in-meciul-pierdut-de-dumbravita-la-resita-19281098

Anda DELIU 25 Aug. 2023, 15:45 Liga 2
Pe aceeași temă