CSC Dumbrăvița a ajuns la patru înfrângeri la rând în campionat. Cosmin Stan, după eșecul cu Dinamo: ”Concluzia, încă nu suntem la nivelul Ligii 2”

Anda DELIU 13 Nov. 2022, 15:53 Liga 2
CSC Dumbrăvița a ajuns la patru înfrângeri la rând în campionat. Cosmin Stan, după eșecul cu Dinamo: ”Concluzia, încă nu suntem la nivelul Ligii 2”

Nou-promovata CSC Dumbrăvița a pierdut la scorul de 1-4 cu Dinamo, la Giurgiu, și a ajuns la patru înfrângeri la rând în campionatul Ligii 2 și șase dacă ținem cont și de partidele de Cupa României. Antrenorul Cosmin Stan a precizat că simte că echipa sa nu e încă pregătită pentru eșalonul secund, acum, că s-a dus entuziasmul promovării.

Cosmin Stan, realist și optimist în același timp, după Dinamo – CSC Dumbrăvița

Antrenorul Dumbrăviței spune că echipa arată ca nepregătită pentru eșalonul secund, dar că poate ajunge la nivelul necesar.

Concluzia pentru noi e că nu suntem încă la nivelul Ligii 2. Încercăm, ne zbate, dar nu suntem încă la nivelul la care ar trebui. Cred că rezultatele noastre mai bune, pe care le-am avut la început de sezon, au fost din elan. Deja toate echipele s-au pus la punct, acum spre finalul sezonului de toamnă. Cred că asta e concluzia, că încă nu suntem la nivelul Ligii 2, dar putem ajunge acolo.

Am avut un program infernal, dar ne-am asumat acest lucru. Nu e o scuză pentru modul în care arată jocul nostru în momentul actual. Din punct de vedere fizic, avem clar de suferit de pe urma meciurilor din Cupa României”, a declarat antrenorul Dumbrăviței.

Tribut greșelilor individuale

Stan a remarcat că elevii săi au comis din nou destul de multe greșeli individuale, care le-au permis dinamoviștilor să facă scor.

La 2-1, am sperat, chiar am dat la un moment dat senzația că ne-am revenit, am pus un pic de presiune pe cei de la Dinamo, dar din păcate a venit foarte ușor golul trei. Problema noastră cea mare e că facem foarte ușor greșeli individuale, greșeli de ligile inferioare. Și le facem meci de meci, băgăm imediat adversarii în joc. Chiar dacă oponenții noștri, în unele momente ale jocurilor, au un moral mai scăzut, prin greșelile noastre îi readucem în joc. Dinamo e o echipă într-o formă sportivă bună.

Ei au început destul de prost sezonul, dar s-au legat, s-au pus pe picioare. Acum arată clar ca o echipă pretendentă la play-off. În plus, au făcut un meci foarte bun marți, în Cupa României, cu cei de la Sepsi, chiar dacă au pierdut”, a mai explicat antrenorul.

Cosmin Stan nu se bucură că vine pauza în Liga 2

CSC Dumbrăvița nu va disputa niciun amical în săptămâna de pauză. Deși e un moment bun pentru a mai regla din probleme, a reface accidentații și de odihnă, mai ales că urmează un joc mai accesibil acasă, Stan pare să nu vadă lucrurile de această manieră.

Nu știu dacă vine bine această pauză. Mai avem două etape în campionat, cu Unirea Constanța și Șelimbăr. Teoretic, sunt meciuri din care mai putem scoate puncte și ar fi cam obligatoriu să facem acest lucru. Dar la modul în care ne prezentăm, e foarte greu și în ultimele două etape”, a mai punctat Cosmin Stan.

Foto: Eduard Vînătoru / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-respira-csc-dumbravita-gafaie-alb-rosii-fac-scor-cu-echipa-nou-promovata-si-mai-spera-la-play-off-19253771

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-obligata-sa-invinga-csc-dumbravita-pentru-a-mai-spera-la-play-off-duelul-de-la-giurgiu-duminica-de-la-1100-19253581

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-14-sase-meciuri-incep-de-la-ora-1100-printre-care-si-derby-ul-suferintei-dintre-poli-timisoara-si-metaloglobus-19253418

 

 

 

Anda DELIU 13 Nov. 2022, 15:53 Liga 2
Pe aceeași temă