CS Mioveni va face completări la dosarul de licențiere. Conducerea a venit cu precizări după ce s-a zvonit că are probleme cu procedura

Răzvan STÎNGĂ 12 Apr. 2024, 17:45 Liga 2
CS Mioveni va face completări la dosarul de licențiere. Conducerea a venit cu precizări după ce s-a zvonit că are probleme cu procedura

Echipele din Liga 2 cu drept de promovare, din play-off, sunt concentrate pe lupta pentru prinderea celor două locuri de accedere directă în SuperLiga României, să evite disputarea barajului, dar în această perioadă încearcă să obțină și licența.

Procedura a început deja, iar sub formă de zvon a apărut o informație, că echipa CS Mioveni ar avea probleme cu obținerea licenței. Liga2.ro a luat legătura cu președintele Claudiu Cojocaru, el lămurind situația.

CS Mioveni va face completări la dosarul de licențiere

CS Mioveni a înaintat primele documente pentru obținerea licenței, însă mai are de făcut anumite completări. Acestea vor urma în zilele următoare, pentru că echipele pot aduce acte adiționale dosarului depus inițial, demers pe care îl va face și formația antrenată de Constantin Schumacher.

Claudiu Cojocaru a transmis, în dialogul cu reporterul Liga2.ro, că se ține cont de documentele pe care CS Mioveni trebuie să le mai aducă drept completare asupra dosarului, dar nu are emoții că echipa pe care o conduce nu va obține aprobarea licențierii din anumite cauze.

Claudiu Cojocaru, președinte CS Mioveni: ”Nu am emoții în privința licențierii”

De altfel, e posibil ca și alte echipe care evoluează în play-off-ul Ligii 2 să mai fie nevoite să facă anumite completări, nu doar CS Mioveni să fie în această situație. Miza este mai mare în acest sezon pentru că formațiile care au reușit calificarea în grupa pentru promovare sunt deja sigure de cel puțin disputarea barajului pentru SuperLiga.

Noi am depus o parte din documente și următoarele completări le vom face când se va redeschide platforma de licențiere. Nu se decide acum dacă se aprobă sau nu dosarul, astfel că vom face alte completări când se va redeschide platforma.

Verdictul final se va da după ce putem face completări. Da, avem completări de făcut, dar avem un responsabil care se ocupă și nu avem emoții în privința licențierii. Cert este că se mai pot face completări în termenul legal și le vom face!

Nu avem probleme din punctul de vedere al datoriilor, stăm ok! Din punctul meu de vedere nu avem emoții în ceea ce privește obținerea licenței cu datoriile suntem în regulă, iar la celelalte capitole, la infrastructură și altele, cred că suntem în regulă.

Am fost anul trecut în Liga 1, iar acum nu sunt schimbări majore față de anii trecuți”, a spus Claudiu Cojocaru pentru Liga2.ro.

Locul 6 pentru CS Mioveni în play-off-ul Ligii 2. Ar juca barajul în acest moment

CS Mioveni continuă să fie ultima în play-off-ul Ligii 2, pe locul 6. A încheiat și etapa a 3-a pe ultima poziție, cu 35 de puncte. A început play-off-ul în deplasare, contra Unirea Slobozia (scor 0-1), iar în etapa a 2-a a disputat primul duel acasă, contra Gloria Buzău (scor 1-1), pentru ca recent să remizeze în deplasarea cu FK Miercurea Ciuc (scor 1-1).

În următoarele runde, până la finalul turului, le va mai întâlni pe CSC Șelimbăr (acasă) și Corvinul Hunedoara (deplasare). Partida cu sibienii este programată pentru luni, de la ora 17:30 și va fi transmisă în format live-text de Liga2.ro.

Foto: CS Mioveni

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-dinoci-a-debutat-in-liga-2-si-e-elev-la-un-liceu-important-din-pitesti-19307365

https://liga2.prosport.ro/seria-1/victor-piturca-nu-le-da-vesti-bune-fanilor-stelei-19307357

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-mihalcea-a-prefatat-unirea-slobozia-gloria-buzau-19307352

https://liga2.prosport.ro/seria-1/maxim-si-manolache-au-vorbit-despre-jocul-dintre-ciuc-si-corvinul-19307343

Răzvan STÎNGĂ 12 Apr. 2024, 17:45 Liga 2
Pe aceeași temă